Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Mimi323

Písala to Maca do témy otázky pre RNG. Neviem či si tu bola, ale RNG sa dosť naštval, povedal, že tu už nebude chodiť, lebo keď dal nejaký link, aby ľudia vedeli, čo si majú kúpiť, tak to hneď zmazali. Samozrejme že sme sa za neho postavili, aj tému som založila, že RNG odchádza kvôli administrátorom, ale vymazali ju po čase. Ešte sa vyjadrili, že nebudú sponzorovať RNGho biznis. Ta tak

Lucinka33

Ale pre istotu tu nebudem davat ziadne linky na internetove obchody, aj ked je potom tazke poradit niekomu. A to kedy pisali, ze budu blokovat tych, co budu davat linky na netove obchody?

Lucinka33

No uz som sa pytala, napisali, ze to nemusela byt moja chyba, staci ked ma niekto rovnaku ip adresu a ten tu mohol robit bordel. No a ja mam dynamicku IP adresu, co znamena, ze sa stale meni a ma ju viac ludi sucasne (ak dobre viem). Neviem ako presne blokuju dynamicke ip adresy, ale mozno staci, ze daju zablokovat vsetky ip, co sa zacinaju na rovnake cislice a bloknu kopec ludi. Ale ja neviem presne ako to funguje, takze radsej do toho nemudrujem :D

Mimi323

Tak to je sila. Tak sa opýtaj, že prečo. Naposledy sa vyhrážali, že bloknu tých, čo budú dávať linky na internetové obchody.

Lucinka33

Ahojte, dlhsie som tu nebola, lebo mi z nejakych nepochopitelnych dovodov zablokovali IP adresu a nemohla som prist na forum.

Wawawa aj mna by zaujimalo, aky si si davala odtien??

Mimi323

wawawa, henna ochraňuje pred slnkom, takže keď si budeš dávať hennu, tak by to malo byť OK. Ja si preto už nechcem dávať hennu, lebo chcem mať v lete svetlejšie vlasy.
Chemická farba na hennu nie je najlepší nápad, neviem ako by to zareagovalo.