Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

v tom clanku je uvedeny zoznam nazvov silikonov a do ktorej skupiny patria (vymyvatelne, nevymyvatelne). Ale sama autorka clanku povedala, ze to zaradenie nie je na 100 %, pretoze sa to podla rozych zdrojov lisi.

tyrusqa

ahoj.uz som z toho jelen,lebo niekto tvrdi,ze skodia,niekto,ze nie.v pondelok si potrebujem kupit vlasovu kozmetiku,tak sa teraz tym zaoberam..zas na to alverde som pocula aj horsie prispevky,..ze su z toho suche vlasy.

Mimi323

Len sú zmývateľné a nezmývateľné silikony, teda bezpečné a nebezpečné. Takže treba si zistiť, ktoré sú aké. Ale ak je v nejdnom šampone 5 silikonov, tak to asi OK nebude.

Lucinka33

tyrusqa, myslim, ze Gliss Kur obsahuje silikony. Tu je clanok o silikonoch, mozno ti pomoze: dlouhevlasy.cz (Dufam, ze taketo linky tu mozem pridavat) Ale ja som nazoru, ze aj trocha silikonov treba kvoli lepsiemu rozcesavaniu a pod. :)

tyrusqa

ahojte,prepacte otazku,trosku off z temy,neviete ci obsahuje gliss kur silicony? a preco su take zle tie silicony?

cheatet

Ale je to škoda, lebo napríklad taká henna sa zháňa na Slovensku len veľmi ťažko a človek niekedy potrebuje poradiť, kde ju kúpi či už normálne alebo na nete. Nie že by som podporovala tie obchody, nejde o to, ale pomôcť si tu navzájom.

Lucinka33

Aha Mimi, to si pamatam, to som tu este bola. Blokli ma asi v pondelok a az dnes mi to ide. No co uz, my s tym nic nenarobime. Ich forum - ich pravidla.