Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

damian

Pytaju sa ludia, preco caj, kava, polievka sa nepocitaju do pitneho rezimu. Nuz jednoducho preto, ze vsetky tieto veci su diuretika (to znamena, ze sa ich telo snazi cim skor vylucit a teda dehydrovat. Je to jasne? Napriklad, taka soda, ci bublinkova voda. Obsahuje fosphoric acid (kyselina fosforecna), ktoru sa telo snazi dostat co najskor von, a teda s nou aj vodu.

SHAKTI

ano damian,lebo sa musime vratit uplne spat na zaciatok,ludske telo sa predsa sklada z vody a kyslik je dolezity pre spravne fungovanie cohokolvek!

SHAKTI

uplne suhlasim s tym co pise damian! len by som k tomu este dodala naucit sa spravne dychat-dychacie cvicenia!!!ludia vdaka roznym vplyvom-ovzdusie,fajcenie atd.dychaju rychlo-nadych,vydych... je to nespravne,medzi tym musi byt par sekundova pauza..zrychlene dychanie tiez sposobuje mnozstvo psych.problemov ale aj fyz.

kabaka

u nás v robote to s tou vodou bude problém, lebo mi ju máme nechutnú a smrdí. no čo , budem si musiť nosiť vodu z domu.

damian

A este jedna VELMI dolezita vec. Bez ohladu, ci sa budete drzat predoslej rady, alebo nie, stanovte si vsetci denny pitny program. Napiste si na papier, program, podla ktoreho budete pit kazde dve hodiny dva pohare vody (LEN VODY, H2O!!!, ziadny caj ani soda ani bublinkova voda sa nepocita). A drzte sa toho planu, bez ohladu na to, ze budete chodit furt curat. Verte mi, viem, co pisem a viem, ze tieto dve hlavne zasady (vitaminy a voda) vam pomozu na 90 %.

damian

Opakujem, davkovanie, ktore som uviedol je spravne a dolezite. Ak mate akekolvek otazky, pytajte sa. Rad odpoviem, ak budem vediet. Mozete si precitat aj temu: Hospitalizacia na psychiatrii...', kde som prispieval, aby ste boli v obraze.