Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
Pre damiana:
aký je Tvoj názor na Seroquel, Lítium carbonicum a Depakine chrono?
Pre damiana
Ja dodržiavam pitný režim, vždy, aj bez Tvojho upozornenia a rady. Človek má za jeden deň vypiť aspoň 2 litre vody a keď sú horúčavy tak 4. Je predsa jasné, že z dehydraqtácie bolí hlava, človek je unavený, a zomiera sa na ňu. Ja pijem toľko vody, že mi v bruchu počuť ako mi ločká voda. A citím sa dobre. Odvtedy ako som vyšla z nemocnice, po počiatočných štartovacích problémoch v práci a potom ako som zmenila pracovné pôsobisko sa cítim veľmi dobre. Pijem a pijem... Už vyše 2 rokov som nemala v ústach kvapku alkoholu. Niežeby som mu nejako holdovala. Ale viem, že alkohol sa s liekmi neglajchá. A mám neuveriteľnú chuť na likér, akýckoľvek vaječný, čokoládový. Alebo špic s likérom.
Ano, ulpne obtycajnu cistu vodu! Za obycajnu vodu sa dokonca nepovazuje ani soda ci bublinkova voda, lebo obsahuju sodium fosforecny (prekliate bublinky). Tieto bublinky sa teda telo snazi co najskor z tela dostat vona s tym aj vodu samozrejme. Vysledok je dehydrovanie. Preco myslis, v Anglickych krcmach stale davaju ludom zadarmo bublinkovu vodu? Aby boli via a viac smadni a pili pivo...Peniaze.
Rad by som zkopiroval jeden dnesny prispevok z temy 'Slobodna komunikacia', azda budete viac potom motivovani k pitiu vodicky.
Pridal:
katty1
Dnes 09:33
dobré ránko všetkým:) pijem tú vodu a naozaj je dobrá:) páči sa mi damianove nasadenie:)
ethelka, nuž, tak ako si čítala, všetko to bolo povedané správne, teeeeeeeeda, bolelo ma brucho, bolelo!:)
kde je šakti?
mamca lilith gomez, ahoj:)
stale pisem damina:), prepac damian, robim s teba zenu:-D
damina budes krtsny:)
ozaj a co ten vitamin B3(niacin), moze sa to aj k liekom? kde ho zozeniem?