Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

kabaka

Pre damiana

Ja dodržiavam pitný režim, vždy, aj bez Tvojho upozornenia a rady. Človek má za jeden deň vypiť aspoň 2 litre vody a keď sú horúčavy tak 4. Je predsa jasné, že z dehydraqtácie bolí hlava, človek je unavený, a zomiera sa na ňu. Ja pijem toľko vody, že mi v bruchu počuť ako mi ločká voda. A citím sa dobre. Odvtedy ako som vyšla z nemocnice, po počiatočných štartovacích problémoch v práci a potom ako som zmenila pracovné pôsobisko sa cítim veľmi dobre. Pijem a pijem... Už vyše 2 rokov som nemala v ústach kvapku alkoholu. Niežeby som mu nejako holdovala. Ale viem, že alkohol sa s liekmi neglajchá. A mám neuveriteľnú chuť na likér, akýckoľvek vaječný, čokoládový. Alebo špic s likérom.

lilith

no hej peniaze sú všade,ale nie len v krčme,ale dokonca aj Slov. lekáry,ti nahučia do hlavy hlúposti,len aby si bol hospitalizovaný a platil si...teraz už sa neplatí,ale jednu takú skúsenost mám

damian

A teraz sa ospravedlnujem, musim ist, bo som vycerpany a popoludni mam sluzbu. Tak prajem vsetkym krasny den, plny vodicky a slniecka, co nam dava maticka priroda! Motto: 'Podme naspat k prirode, podme naspat k zakladom jestvovania!'

damian

Ano, ulpne obtycajnu cistu vodu! Za obycajnu vodu sa dokonca nepovazuje ani soda ci bublinkova voda, lebo obsahuju sodium fosforecny (prekliate bublinky). Tieto bublinky sa teda telo snazi co najskor z tela dostat vona s tym aj vodu samozrejme. Vysledok je dehydrovanie. Preco myslis, v Anglickych krcmach stale davaju ludom zadarmo bublinkovu vodu? Aby boli via a viac smadni a pili pivo...Peniaze.

damian

Rad by som zkopiroval jeden dnesny prispevok z temy 'Slobodna komunikacia', azda budete viac potom motivovani k pitiu vodicky.

Pridal:
katty1
Dnes 09:33
dobré ránko všetkým:) pijem tú vodu a naozaj je dobrá:) páči sa mi damianove nasadenie:)
ethelka, nuž, tak ako si čítala, všetko to bolo povedané správne, teeeeeeeeda, bolelo ma brucho, bolelo!:)
kde je šakti?
mamca lilith gomez, ahoj:)

damian

Zial, nie som na SK a teda neviem, ci je na SK a kolko stoji. ANO, niacin je vitamin, detoxikuje jedy z tela a moze sa z liekmi. Opyraj sa viac RNG, poslem ho tu z inej stranky. RNG je americky slovak a vcera sa vyjadril v reakcii na moje otazky a povedal, ze B3 moze doviezt.