Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

damian

Veronika, porad znamej, aby si urobila denny plan pitia VODY (cistej nebublinkovej), kazde dve hodiny 2 pohare vody. Taktiez, ak mozes, nech si zadovazi aspon vit B3 (niacin) a uziva ho 1000mg dva krat denne. A nech hned prestane jest a uzivat cukor (aspon ten cukor a bravcove a kravske maso).

damian

Blefarospazmus sa casto vyvinie i u ludim ktori amisulpride ani ine lieky neberu a to zvycajne u ludi, ktori maju ci mali v minulosti suche oci (dlhodobo) alebo maju senzitivitu na svetlo. Takisto, je to casto spojene s abnormalnou funkciou mozgu (k comu amisulpride pomaha a tak podla mojho nazoru vsetky neuroleptika sposubuju abnormality v mozgu a teda aj blefarospazmus).

damian

Ahoj.
Vedlajsie ucinky pri amisulpride sa uvadzaju:

priberanie, slabost, stuhnutie tela, tazkosti s pohybom spanim, uzkost, iritacia, zapcha, natahovanie na vracanie, sucho v ustach, vytok z bradaviek prsnika, vynechanie menstruacie, zvacsenie prs a ich bolest,, sexualne problemy, spomalenie srdca.

damian

Poviem vam krasnu (ale aj trochu smutnu) skusenost z mojho oddelenia. Pacient trpiaci 'Alzhaimerom' bol dlhodobo zmateny a nepamatal si ani meno svojho syna a zeny. Zial, pocas nocnej sluzby ho nekontrolovali a takmer sa zadusil. Odviezli ho na resuscitacne oddelenie. Tam dostal par infuzie, ktore kvapkali cely den. Mali ste vidiet tu zmenu. Ked sa syn a zena zjavli vo dverach, otec ich pekne oslovil menami a rozumne s nimi rozpraval. A zase som bol ja sam milo prekvapeny, co robi voda...Uz 1 percento straty vody je pre mozog a nervy namahave a zatazujuce. Ja viem, ze dnesni ludia su dehydrovani viac, ako 1 percento. Omnoho viac. A hlavne su dehydrovani chori.

veronikaa

ahoj damian mozes mi napisat prosim ta , ci amisulpirid moze sposobit blefarospazmus>???znama ho uzivala a v tom case dostala blefarospazmus, lekar jej povedal ze to mohlo sposbit amisulpirid??zaujimalo by ma to aj z odbornej stranky.dakujem

damian

Pripominam, Dr Abraham Hoffer, PhD - Kanada(a iny) lieci 'schizofreniu' a ine stavy od r 1975. A takmer NIKTO z jeho pacientov uz problemy nema. Lieci na zaklade vit B3.

damian

Kabaka, moj nazor ne tie 'lieky' ja taky ako na vsetky ine 'lieky' na chemickom zaklade. A moj nazor je taky, ze sa mozu pouzivat LEN v pokrocilych stadiach choroby, samozrejme spolu s velkym mnozstvom vody. Ak pociatocna kriza pominie, tieto 'lieky' sa maju pomaly vysadit a pokracovat v ontomolekularnej medicine, teda strategickym zbalansovanim vitaminov (pri schizofrenii je to vit B3, niacin), mineralov a enzymov a samozrejme okamzitom vyluceni cukru (hlavne pri schizofrenii). Bud si ista, ze takzvana schizofrenia NIE JE dusevna porucha. To, co sa javi ako dusevne, su LEN symptomy rozbalansovanej metaboliky tela. Tak takto.