Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
lenze usivanie vit.b3 nemoze sposobit inu nerovnovahu?/ake su to vlastne davky v porovnani s RDA?/hovori sa,ze vitaminy/v tomto pripade b-komplex/by mali byt v rovnovahe...
Medicina je horsia ako umenie automechanika, verte mi. Ak pride auto k automechanikovi, ten 'lieci' cele auto. Nemame autoopravovne,kde by boli oddelenia karburatorove, agregatove, alternatorove, elektricke, vyfukove, palivove atd. jednoducho, mechanik hlada pricinu a spojitosti medzi jednotlivymi sustavami. ZIAL, v medicine je to inak, kozne, ocne, neurologicke, psychiatricke, onkologicke a napokon patologicke...a zabuda ca na CELOK a extremne dolezite suvislosti medzi jednotlivymi sustavami. (mozno aj preto automechanici v zahranici su casto plateni lepsie ako lekari...
to patri tiez k schizofrenii??hrozne.co vlastne toto spusta/teda nerovnovahu medzi neuromediatormi??je to psych.trauma/psych.ublizenie/alebo nejaky zapal??ci nedostatok niecoho??aha asi mi povies vody a niaciamidu:-)