Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

veronikaa

kedysi som citala nejaku knizku o psych.poruchach.o schizofrenii sa tam pisalo a velmi ma to zaujalo, ze pre ludi trpiacich sch.neexistuje nahoda.doslova.vsetko ma pre ne pricinu,preco im je ublizovane .co povies??suhlasis??

damian

Ten Phillip Day (autor) je clenom Kampaign for the Truth in Medicine.
V tych knihach krasne vysvetluje a ma zhrnute podstaty dusevnych poruch a ich liecba.

damian

Vyyyyyyborne! Objednaj si knihu/y organizacie www.credence.org Najdolezitejsia knika je ABC's of diseases. Ak chces viac, vyborna je kniha Mind game. Maju aj DVD 'Psychiatri'. To DVD je viac s pozadia psychiatrie.

damian

Zial, absolutne neviem o literature na SK. Su webstranky, ale to si sama mozes najst cez vyhladavac. Napriklad jedna vysvetlujuca stranka je www.psychozy.sk Avsak, vsetka literatura na SK a azda aj stranky vysvetluju schizofreniu ako chorobu, s cim ja a ani vedci v ontomolekularnej medicine (VITAMINY ATD.) nesuhlasia a davno to vedecky popreli. Vsetky prejavy schizofrenie (a inych dusevnych poruch) su LEN symptomami rozbalansovaneho vyzivoveho systemu a jedinou cestou je balans (pri schiz. je to hlavne vit B3 vo vysokych davkach)

veronikaa

dakujem este raz.skusim pretlmocit znamej tento poznatok.a mohol by si mi odporucit nejaku literaturu.chcela by som si nastudovat nieco o tejto poruche.dakujem.

damian

Mili vsetci, nakoniec som dospel k tomu, ze nemam cas ani sil informovat verejnost o vode a tak asi zacnem tie veci prekladat. (Autorske prava problemom nebudu, to je vybavene).

damian

Nemozem to porovnavat zo slovenskym, lebo som na SK nikdy nepracoval. Avsak v zaklade a principe, je to vsetko vsade rovnake. Informacia o tom, ze v Kanade veselo liecia schizofreniu a ine poruchy vitaminovou a mineralovou liecbou a maju obrovsku uspesnost, neprenika do prychiatrickeho priemyslu. Zial, aj ja som sucastou toho priemyslu. Ale, nie na dlho a aj teraz som rad, ze mozem pomaly pacientom a rodinam na mojom oddeleni o tychto veciach hovorit. A som nesmierne rad, ked sa ktosi vrati a povie, 'DAKUJEM'. Tak, aspon nieco ma potesuje.