Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
Damian,som velmi stastna,ze sa tu objavil taký clovek ako si ty.Voda naozaj robí zazraky,ale musí byť cistá,ako si napísal.Voda z vodovodu je však nekvalitná,s množstvom toxických latok,dusicnanou a znacne tvrdá,co meni mozog na kamen,vuvolava oblič.kamene,praskanie cievok,oslabuje srdce,kornateju tepny.......Aj prewto ludia piju mineralky,co tiež nie je vyhra,tam su predsa tažke mineraly,ktoré zanašaju organizmus.Ja som to vyriesila tak,že som si kupila vodný filter a ten je skutocne ZAZRAK.
Aj ja mam syna schizofrenika a preto filter doporucujem nielen im,ale aj zdravým,lebo výrazne zlepšuje kvalitu zdravia a života.V prípade zaujmu mozem podať detailnejsie info.
Ucinna(protizapalova ) latka v pupalkovom(midnight primrose oil) aj borakovom oleji je GLA(gama linoleicka kyselina).
Je potrebna aj pre vytvaranie roznych latok pre nervovu cinnost.
Aj omega 3 oleje(hlavne rybacie), ahlavne ich zlozky EPA a DHA maju pouzitie v nervovej sustave(myelin, synapsy, protizapalove)
ahoj Damian dakujem za adresu, ach hotmail zboznujem, asi kazdy treti e-mail zvykol kamos dostat odo mna..asi tak..MS??to nebudem ja.skusim poslat e-mail.pa
damian,tak to je zaujimavy projekt.pracujem v oblasti farmacie takze ma to prirodzene zaujima.:-))mohol by si napisat e-mail, ak by si chcel:-)adresu dodam v pripade zaujmu:-)