Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

damian

mama22, zadovaz, si B3 a vit C complex a podavaj synovy tak, ako som pisal. Nech vyluci cukor (urcite biely cukor) a mastne masa, cervene maso. Menej mlieka, syrov a vela ovocia, zeleniny, strukovin. Uvidis, ako bude synovi dobre. Viem to.

damian

Viem, najlepsia je voda filtrovana, potom voda zo studne (cistej), potom az voda z obchodu.....
...avsak, viac si clovek uskodi, ked vodu nepije, ako ked pije vodu z vodovodu...

mama22

Damian,som velmi stastna,ze sa tu objavil taký clovek ako si ty.Voda naozaj robí zazraky,ale musí byť cistá,ako si napísal.Voda z vodovodu je však nekvalitná,s množstvom toxických latok,dusicnanou a znacne tvrdá,co meni mozog na kamen,vuvolava oblič.kamene,praskanie cievok,oslabuje srdce,kornateju tepny.......Aj prewto ludia piju mineralky,co tiež nie je vyhra,tam su predsa tažke mineraly,ktoré zanašaju organizmus.Ja som to vyriesila tak,že som si kupila vodný filter a ten je skutocne ZAZRAK.
Aj ja mam syna schizofrenika a preto filter doporucujem nielen im,ale aj zdravým,lebo výrazne zlepšuje kvalitu zdravia a života.V prípade zaujmu mozem podať detailnejsie info.

RNG

Ucinna(protizapalova ) latka v pupalkovom(midnight primrose oil) aj borakovom oleji je GLA(gama linoleicka kyselina).
Je potrebna aj pre vytvaranie roznych latok pre nervovu cinnost.
Aj omega 3 oleje(hlavne rybacie), ahlavne ich zlozky EPA a DHA maju pouzitie v nervovej sustave(myelin, synapsy, protizapalove)

iva-pp11

pre pupalku: ja mám schizofreniu už 7 rokou a da sa povedať,že pomocou liekou sa da viesť plnohodnotný život......mám síce chcvílami blbé dni a týždne a v tom časa abnormálne správanie,ale s trocou trpezlivosti sa da tvládnuť uplne všetko

veronikaa

ahoj Damian dakujem za adresu, ach hotmail zboznujem, asi kazdy treti e-mail zvykol kamos dostat odo mna..asi tak..MS??to nebudem ja.skusim poslat e-mail.pa

damian

Veronika, Ty si ta ista Veronika,co ma MS? damiansk@hotmail.co.uk Avsak v poslednej dobe nemam vobec cas mnoho emailov...

veronikaa

damian,tak to je zaujimavy projekt.pracujem v oblasti farmacie takze ma to prirodzene zaujima.:-))mohol by si napisat e-mail, ak by si chcel:-)adresu dodam v pripade zaujmu:-)

damian

Linda, citala si moje rady? Co vit B3? Pozeral som sa po njakych SK B vitaminoch, ale zvycajne maju B komplex kde je len 25mg B3 a to je veeeeelmi malo.