Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
inak damian, preco dokelu potom ti doktori liecia liekmi a nie vitaminmi, ma to neskutocne zere
tych liekov ma tvoj syn naozaj vela, to je ale teda ze tak neskoror ho zacali davat dokopy...inak poravda je ze aj u mna prvy krat dr pomysleli na psychiku az ked som sa zrutila, predtym bolesti hlavy, chrbtice, unava a az potom si to konecne uvedomili a pritom cely cas islo o psychiku...:(...mama22 drzim Tebe aj Tvojmu synovi palce, nech je to uz len lepsie, ako sa mu dari momentalne?
Mama22. Vit B3 a vit C v davkach, ako som uviedol moze syn uzivat aj s liekmi, kedze vit B3 a C nemanic spolocne s chemickym zlozenim psycholiekov. Zial, nie som na SK a neviem, kde je B3 v dostupe. Nemaju ho v lekarni? Tuto v teme RNG napisal, ze moze doviest B3 z USA. Ak nikde nezozenies, napis mi email. Som smutny z toho, ze Tvojho syna doviedli lekari az k elektrosokom. A tiez sa mi vidi,ze uziva vela liekov. Ohladom vysadenia liekov, pri uzivani spominanych vitaminov by ste (Ty a manzel) museli stav syna sledovat a ak by ste badali zlepsenie, lieky postupne vysadzat. Nech hned syn sa snazi pit vela vody, prestane uzivat cukor.
lencok1.mojmu synovi nevedeli zistit diagnozu rok,zameriavali sa na bolesti
hlavy,hrdla,chrbtice,vraj z toho ta apatia,nechut vychadzat von,rozne formy strachu,az nakoniec v 18.tich rokoch zistili,ze je v tazkej depresii,kym nasli vhodné lieky stav sa zhorsoval,hospitalizovali ho a zistili sch.Podla mna spustacom bola marihuana po predchadzajucich teroristických peripetiach s jeho otcom a tiez to moze byt dedicné.
mama22 pri akej situacii sa spustila u tvojho syna schizofrenia, aj ja mam psych, problemy ale ineho razu, zaujimave je ze mi to zacalo po velkom napore a obycajnej chripke!!!!docitala som sa, ze vtedy sa zvykne zmenit biochemia mozgu!!!a clovek ochorie, u mna to bolo celkove pretazenie organizmu, 6 rokov sa z toho neveim spamatat a bez AD neveim existovat, dalo mi to riadne zabrat, dovetdy som bola uplne ok
damian,dakujem za radu,ale kde mozem zohnat tie vitaminy?Mozu sa podavat spolu s jeho liekmi?Uživa rispen,cipralex,protazin a tisercin,presiel aj elektrosokmi,ale ucinok nebol dlhodobý.Mava stavy strasneho strachu,nevychádza von,nie je schopný vtedy nic robit len spať.Ked sa mu polepsi,pichnutím diazepamu,vydrži tyzden byt v pohode a vtedy si vsetko pokazí uzitím alkoholu a znovu ....nemocnica.Jeho otec sa nevie s touto jeho chorobou vysporiadat a nuti ho lieky vysadit.Aký mas na to názor?
damian: som schizofrenik,neviem co robit.nemam sa na koho obratit,nik ma nepocuva, a ona sa mi vysmieva.citi ze je silnejsia nez ja.neviem co robit,bojim sa.a co s tou vodou?a ja mam mlieko rada.co s tym?