Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

damian

Kabalka, nevedel som o tom, ze B3 je na predpis. Je to predsa vitamin a mama22 ho zohnala bez predpisu..., nerozumiem...

damian

mama22, som prekvapeny, ze si nasla niacin a k tomu este 'no flush'. Najlepsi je prave 'no flush', lebo ten nesposobuje spominane 30 minutove svrbenie koze. Gratulujem!!!

damian

mama22, ano 2 krat denne po dve tablety. Ano, treba vit C, najlepsie C komplexs, alebo vit C s bioflavonoidami, alebo este lepsie, vot C-Ester. Nemyslim, ze s tym lekar bude suhlasit, lebo psychiatri sa tomu vysmievaju, lebo chcu davkovat svoje lieky. Opakujem, treba vylucit cukor, lebo cukor je najviac zodpovedny za narusenu biocheniu mozgu.

kabaka

pre mamu22 - v prvom rade by Váš syn mal prestať piť, alkohol mariuhana a iné drog sú spúšťačom, neuróz, psychóz a scchizofréii, depresiií a podobných záležitosti. v kt. lekárni si zohnala nicacín ňb3

pre damiana - pýtala som sa v lekárni na nicacin b3, povedali mi, že ho objednajú, ale neviem ako dlho to bude trvať, pretože u nás nie je samostatne dostupný a navyše je len na predpisaný recept. C komplex a B1 som už využila - po jednom balení, keď budem mať výplatu, kúpim si vit. znova, niekde som čítala, že si treba s nimi dať 2, 33 týždne pauzu

pre vile aj ja som brala elektrošoky, bola som hospitalizovaná niekoľko týždňov, na ten čas si spomínam len veľmi matne, akoby v hmle, nežiadúci účinok - strata pamäti, ako keby som mala okono, "v piatok podvečer si zresetujem hlavu..." teraz mám s tým problém, stále zabúdam... sí ce som tento problem mala aj predtým, ale teraz sa prehlĺbil

mama22

damian,s radostou ti oznamujem,že hned v prvej lekarni som zohnala niacin,presne :Niacin inositol complex.flush free formula 500 mg.,a mam mu ho davkovat 2xdenne po 2 tabl?ale C komplex nemali.Myslis,ze mu pomoze len B3,alebo mam zhanat este aj ten C kompl.? Ak ano budem volat toho lekara do Kosic.Este sa obavam,ci bude s tym suhlasit jeho lekar,pretoze syn je stale v nemocnici a vitaminy musim nahlasit.A mozno ti bude povdacný a zacne liecit podla dr.Hoffera.....papa

damian

Psychiatria robi stale to, co robila v minulosti, nici mozog a to ohavnymi sposobmi, elektrosokmi, tazkymi chemikaliami a dokonca sa stale pouziva lobotomia. Pritom, dusevne poruchy su liecitelne restavrovanim biochemie mozgu. Tak, ako sa biochemia 'zblaznila' - metabolikou, tak sa da aj restavrovat - metabolikou. Ina cesta nie je. Vile, citaj, co som predtym napisal. Elektrosoky sa zvycajne pouzivaju pri tazkych formach depresie a vynimocne pri schizofrenii. Neviem, ako je to na SK. Tomu vsetkemu sa ale da vyhnut mineralmi, vitaminami, enzymami a upravou stravy. bodka.

vile

Zdravim,aky mate nazor na elektrosoky?poculi ste o nich?popripadne mate nejake osobne skusenosti(ja mam :-(,pomohli vam?ake ste mali neziaduce ucinky? dakujem

mama22

damian,si uzasný,že mi tak pomahaš,vieš,mam len jeho a spravím cokolvek,aby som mu pomohla.Skusim zavolat na to cislo a hned ti dam vediet.Teraz momentalne leži v nemocnici,vybrala som inu ,pretoze v tej predch.mi povedali,ze oni nevedia co s nim....to je......a tam to vyzera celkom slubne a to mu len zmenili davkovanie