Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

RNG

Obycajna destilacka na vodu stoji v USA zhruba 250 dolarov, vyrobi 3litre za 3.5 hodiny(7500 korun)
Ja pouzivam destilovanu vodu na pitie uz vyse 20 rokov.
Je cistejsia nez z reverznej osmosy. Pre chut a trochu soli do nej pridavam obvykle lyzicu nesladenej ovocnej stavy, hlavne z ciernych ribezli alebo granatovych jablk .
Destilacka je z nehrdzavejucej ocele a ma zivotnost 10+ rokov, kdezto membrany reverznej ozmozy(jemny plastik) su znicene za 2-3 roky, rychlejsie pri castom pouziti.
Reverznu ozmozu a deionizaciu pouzivam na pripravu vody na vyrobu koloidnej striebornej vody. Pre velke kvantity destilacia by bola prilis pomala.

damian

Ten filter reverznej osmozy z regulaciou mineralov je vyborny. (Ja som si dnes myslel,ze si do vody chcela mineraly pridavat). Ale aj ine filtre reverznej osmozy su vyborne, aj bez regulacie mineralizacie. Zial, nikde som neobjavil ceny...ak vies ceny filtrov reverznej osmozy, daj vediet. Tu v Anglicku najlacnejsi je za 250 libier (12000 Sk) Dobru noc!

damian

nechcem tu robit marketing, ale vyhladajte si na nete vodu kaqun. Tato voda je vysoko alkalicka a velmi dobre roznasa kyslik po tele a hlavne po nervovom systeme.

damian

mama22, ako mineralizujes tu vodu? Pozor, aby vo vode nebolo zas prilis vela mineralov, lebo ako som viackrat spominal, potom sa s tej vody moze stat viac mocopudna a teda dehydrujuca. Mineralky su dobre, ale v malom mnozstve na den.

RNG

Mama 22, vedla temy a niekedy pod temou je moja reklama Google, klikni na nu a naskocia ti informacie v citane telefonov a e mailu na konatelku a obchody.
Vacsia davka vitaminu C vo forme kyseliny askorbovej moze byt drazdiva na zaludok a sposobit hnacky.
Preto sa pouzivaju neutralne formy vitaminu C, rozne askorbaty, ked treba vacsie davky.Ja pouzivam pri chripke aj vyse 30 gramov denne takze s tym nie je problem.
Ester C je specialna forma askorbatu vapenateho, prichadza aj s bioflavonoidmi vo forme kapsule, ktora sa da otvorit a zamiesat do jedla, alebo pomerne lahko sa smykne v hrdle dole.

damian

mama22, napriklad uz len pri nadche, bolestiach hrdla a pod sa prijima 1000mg kazde dve hodiny. Tak sa neboj! Ak berie velmi vela liekov, mozes zacat s mensimi davkami B3 - 500 mg 2krat denne, vitC - 500 mg 2krat denne, a po dvoch troch dnoch zvysit na 1000 mg 2krat denne u oboch vitaminov. Vela vody!

mama22

damian,dnes som zohnala aj C vit s bioflavon.,500mg.,ale je s prichuťou prírod.ovocia a je na cmulanie.,tzn.,ze by musel zobrat 6 tabl.denne a v letaciku je predpis len 1 tbl.denne.Naozaj mu to neuskodí v kombinacii s jeho liekmi?RNG,ako sa spojím s tvojou konatelkou?

damian

mama22, prave som dohovoril s Dr Koslikom. Zial, nema skusenosti so schizofrenoiu. Dal mi email aby som mu poslal meterialy, ktore posunie svojmu kolegovi psychiatrovi, ktory je nakloneny tiez k metabolickej medicine.

Okrem toho, Dr Koslik ma uz pacientov objednanych do konca roka. To znamema, ze ma veeeeela prace.