Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
to sa ti veľmi čudujem. iný na tvojom mieste, s tvojimi úžasnými vedomosťami o liečbe všetkých duševných chorôb čistou vodou a schizofrénie megadávkami vitamínov by už dávno prevádzkovali prinajmenšom súkromnú kliniku na liečbu všetkých trápení duše a publikovali by odušu o prevrate v liečbe schizofrénie.
osobne si myslím že všetci čo zázračne liečia chorých bez užívania psychofarmák a iných liekov a veselo to roztrubujú do sveta a balamutia ostatných nešťastníkov by mali byť trestne stíhaní!!!!!!!
a pevne dúfam, že nie si akurát v službe!!!!!
hovorím o tomto : Psychiatria robi stale to, co robila v minulosti, nici mozog a to ohavnymi sposobmi, elektrosokmi, tazkymi chemikaliami a dokonca sa stale pouziva lobotomia. Pritom, dusevne poruchy su liecitelne restavrovanim biochemie mozgu. Tak, ako sa biochemia 'zblaznila' - metabolikou, tak sa da aj restavrovat - metabolikou. Ina cesta nie je. Vile, citaj, co som predtym napisal. Elektrosoky sa zvycajne pouzivaju pri tazkych formach depresie a vynimocne pri schizofrenii. Neviem, ako je to na SK. Tomu vsetkemu sa ale da vyhnut mineralmi, vitaminami, enzymami a upravou stravy. bodka.
rada by som vedela čo si vyštudoval a v akom odbore pracuješ?????????
"""milý damian, ty si tak skutočne "veľký odborník" na psychiku, akurát som zvedavá v ktorom roku si získal nobelovu cenu za medicínu - za prevrat v liečbe duševných porúch????????"""
Ano Damian,toto iste mi povedal jeho psychiater,ked sme sa hlasili u neho s prepustacou spravou z nem.z ineho mesta.Je tak oblbnutý,ale on tvrdí,ze sa teraz citi vyborne.Davam mu tie vitaminy a nutim ho pit vodu,pretoze on oblubuje ochutene mineralky, mlieko a vsetko zle co mu skodí.Nejdem mu vysvetlit,ze len voda mu moze pomoct
citalon je antidepresant, rispen je antipsychotikum, tisercin sa tiez pouziva pri psychozach a paranojach, chlorprothixen - stabilizator nalady pri psychozach, ESTE SOM NEVIDEL, ZEBY TOLKO LIEKOV BOLO PREDPISANYCH SUCASNE. FAKT LEN DUFAM, ZE SYN PIJE VEEEEEELA VODY A JE VELA OVOCIA A ZELENINY, ABY SA TO VSETKO VYPLAVOVALO VON Z TELA.........
damian,dakujem za otazku,syna prave dnes prepustili z nemocnicev stabilizovanom stave.Ale co ma velmi mrzi,tie vitaminy ,ktore si doporucil,mu vobec nedavali,vraj ma zacat doma.Tak zaciname.Tiez ma znepokojuje to mnozstvo liekov:citalon,rispen,tisercin,diazepam.a vobec neviem naco je liek chlorprothixen a aevins.Poznas tie lieky?