Oddelena strava

Kuko

Aj mne sa podarilo s delenou stravou schudnut za mesiac 8 kg.Bola to zivocisna delena strava,ale zaujimave je,ze so mnou chudla aj dcera,jedla to co ja a ona neschudla ani kilo.Zivocisna je narocna,rastlinna menej efektivna,ale prirodzenejsia pre organizmus-je to vlastne veganstvo.

anonym_877

ja som raz skusala oddelenu stravu, ale neviem, ze ci mam slabu vydrz alebo neviem co, ale proste som nedokazala tu oddelenu stravu vydrzat. vydrzala som dva dni, a potom som mala dost. a tak som opat zacinala, a opat nic... a pravdupovediac, potrebujem schudnut.

tinafr

Mam dobre skusenosti s oddelenou stravou, ale clovek sa pri nej nesmie taktiez prejedat mastnym masom, syrmi, lebo potom to ma opacny efekt. Schudla som 10 kg, ale postupne, po 2 kg, tak dva tyzdne diety, potom normalnej stravy, lebo inak by ma asi porazilo dlhodobe dietovat.

consie

Podla mojho nazoru, ak zacat s nejakou dietou, tak s takou, aby bola plnohodnotna a racionalna. Musi obsahovat vsetky ziviny pre cloveka potrebne. To sa v delenej strave da dosiahnut, lebo tam ide len o "techniku travenia"...takze je to ok, ale je najlepsie si najst sposob stravovania, ktory Ti najviac vyhovuje a dodrziavat ho dlhodobo...

simi

Ja som s touto stravou schudla za dva týždne 4 kila ale potom som zacala byt malatna a mala som aj bolesti hlavy!!! Zacala som teda normalne jest ale nepribrala som naspat ani kilo!!!

eli

Vážila som 102kg,meriam 172cm a delenú stravu dodržiavam asi rok.Teraz vážim 85 kg,nikdy nie som hladná,nemám často chuť na sladké a hýbem sa iba pri piatich tibeťanoch.Delenú stravu doporučujem každému, kto chce zhodiť pár kg a upraviť si váhu na optimum.

nestia

Doporucam oddelenu stravu, ja ju drzim 2 mesiace a schudla som 5 kil- ale s tym ze chodim skoro kazdy den na spinnig alebo tae bo... inak inspirovala som sa mamou, ona za pol roka schudla 15 kg, mozno viac, aj vobec ju uz nedodrziava- minule zozrala skoro pol kila cokolady za pol hodinu ?!?!...upravi sa pomocou nej metabolizmus...a vsetky traviace pochody, ak niekto ma zaujem poskytnem mnozstvo vybornych, lachkych receptov...poslite mail (Laura87@azet.sk)

jatyon

168 / 60 =

BMI Hodnota Vašeho BMI je 21.25.

Gratulujeme. Patříte mezi menšinu lidí, kteří si při dnešním způsobu života dokáží zachovat normální hmotnost. Jen tak dále. Nezapomínejte však, že tento stav se může kdykoliv změnit, a proto nelenošte a do svých jídelníčků zařazujte hodně ovoce a zeleniny a další produkty zdravé výživy.