Ake mate skusenosti s touto dietou? Ja celkom kladne, da sa to vydrzat celkom dlhodobo, a ked si clovek zvykne na niektore veci (napr. rozlucit sa s prilohou k masu), nie je to ani take strasne.
Oddelena strava
Ahoj Maťa,samozrejme,nie je problém,ale neviem či chceš recepty zo živočíšnej skupiny,alebo rastlinnej,tak Ti posielam aj z jednej aj z druhej moje obľúbené-zapekané kuracie mäso-4OO g uvareného vykosteného kuracieho mäsa,100 g hydinovej šunky,200g brokolice(žampiony),1 cibuľa,rastlinný olej,4 vajcia,100 g tvrdého 30%tvrdého syra,2 rajčiaky,soľ,mleté čierne korenie,nadrobno posekaný kôpor alebo pažítka.Uvarené mäso pokrájame na kocky,vložíme do väčšej nádoby,pridáme na rezance nakrájanú šunku a brokolicu,ktorú sme najprv uvarili v slanej vode a scedili.Z nadrobno nakrájanej cibule,rastlinného oleja,vajec a nastrúhanej polovice syra a soli si pripravíme riedku praženicu,ktorú vložíme k mäsu,podľa potreby osolíme a okoreníme zľahka premiešame a vložíme do trochu vymastenej zapekacej misy,obložíme ošúpanými rajčiakmi,posypeme bylinkami a druhou polovicou nastrúhaného syra a vložíme do vyhriatej rúry a necáme 10 až 20 minút zapekať a je to fantastické,podávame s čerstvou zeleninou.A teraz rastlinná-palacinky zo pšeničnej múky-800 g pšeničnej celozrnnej múky,1 PL pohánkovej múky,štipka prášku do pečiva,3 osminky minerálnej vody,3 žltky,soľ,rastlinný olej.Pšeničnú a pohánkovú múku vmiešame do minerálnej vody,rozšľaháme na hladkú kašičku,pridáme žltky,soľ,trošku oleja a necháme 15 minút postáť.Na teflónovej panvici s minimálnym množstvom oleja vypražíme palacinky a plníme podľa chuti,ja ich mám najradšej s dusenou zeleninou.Prajem dobrú chuť a ak chceš,môžem zajtra pokračovať.
ahojte,
ja som spokojná s oddelenou stravou. upravil sa mi metabolizmus, znížila veľká chuť do jedla, a hlavne nemám problémy zo žalúdkom a nemusím sa za každým chodok hltať tabletky na žalúdok. stravujem sa takto už dva mesiace a vôbec nerozmýšľam nad tým že by som mala priesť na bežnú stravu. doporučujem každému kto trpí veľkým apetítom.
Ahoj
heca nemohla by si mi nejake recepty poslat?Dalo by sa?vdaka
Ja mám veľmi veľa receptov,pretože mám veľa kníh k tejto tématike, ja sa už takto stravujem dlho,ale teraz som to na pol roka prerušila a sa mi to vypomstilo,pretože som automaticky pribrala a mám sa čo oháňať,aby som tie kilá dala zasa dolu.Ja mám s delenou stravou výborné skúsenosti,ked sa presne dodržiava,tak má účinok,ale nie hned,treba vydržať a nenechať sa odradiť,chudnúť sa začne asi tak po mesiaci stravovania,tak sa držte.
ja mám pozit.skúsenosti s oddelenou stravou. riadila som sa pokynmi z knihy od Harvey a Marilyn Diamondovcov "Ako si ovládať telo".
Výborné na chudnutie,a získanie množstva energie.