Oddelena strava

csc

ako môžete schudnúť z delenej stravy. Dám si za tanier fajnej pečenej bravčovinky, na druhý parené knedlíky poliate šťavou z mäsa, na tretí kyslú kapustu. Pred dietovaním mi na to stačil jeden tanier.

broňa

ja mam s delenou stravou vyborné skúsenosti. schudla som za mesiac 10kg.a to som jedla veľa sladkostí - nanukov -to bolo v lete.cítila som sa vynikajuco, mala som toľko energie, ze som bežala do kopca, ked už ostatní nevládali kráčať! často som chodila na bicykli, a bez problémov som zvládla všetky trasy, a vôbec som sa nevyčerpala. tak nabitá energiou sko v tom čase som nikdy nebola! táto strava má okrem schudnutia aj túto výhodu. odporúčam!!! ovocie sa nekombinuje s ničim, len nalačno, najlepšie doobeda.

zanocka72

Moje deti same od 2 rokov delia stravu.Preto keď máme mäso nevarím prílohu,len zeleninový šalát.A ani párky,či praženicu nikdy nejedia s chlebom.

alveo

levička
prosim ozvi sa mi na alveo@azet.sk, chcela by som sa poradit o delenej strave, prosim, alebo mi posli aspon e-mail adresu a napisem Ti
alveo

janka2175

Ja drzim delenu znova, pred 5 rokmi som ju drzala 3 mesiace a schudla som nou 9 kil.Terz ju po 6 rooch drzim znova uz 2 tyzden a kilo mam dolu. nejde to tak rychlo ako kedysi ale az tak striktne nedrzim. a chudnem . ale mam ju odskusanu.a je to super vec.

levička

Ja som držala oddelenú stravu mesiac a schudla som 8 kg. Každý týždeň išli dve kilá dole. Dodržiavala som ju striktne, chodila som plávať. Mala som ju napísanú v takej tabulke a viem, že som si nevšimla, že ovocie nemôžeš jesť so zeleninou. Jedla som to v jeden deň a aj tak som schudla.
Rastlinnú som jedla len so zeleninou. Ale živočíšnu som jedla aj s ovocím aj so zeleninou.
Nejedla som sladké, koláče a sladila som umelým sladidlom. Pila len minerálky málo sýtené, alebo nesýtené.

consie

Ja by som povedala, ze je to vecou nazoru metabolizmu. ;)
Pretoze niekomu to moze vyhovovat, inym po tom ostava spatne.
Delena strava je preto delena, pretoze jedla bielkovinoveho zakladu su rozkladatelne v kyslych enzymoch. Zase ine v zasadovych. napr. preto nie je dobre kombinovat maso s ryzou, pretoze na maso vam zaludok pripravi kysle enzymy, na ryzu zasadove. ked sa vam potom v zaludku tieto dve stretnu, vznika takmer neutralny mix, ktoremu potom dlhsie trva kym potravu stravi.
Je druha vec, ze masu ako takemu dlho trva travenie...cize takych osem hodin po zjedeni tejto kombinacie by som nejedla, co je nemyslitelne, pretoze cez den potrebujem jest castejsie a na noc jest je zabijak...a co z toho vypliva?
bud maso oddelit, aby kratsie trvalo travenie, alebo maso nahradit lahsie stravitelnymi produktami. (dalsia vec je, ako maso vplyva na organizmus. pretoze su aj pozitivizmy, ale aj negativizmy a tie si malo ludi pripusta)
ak rozmyslate nad dietou, nad tym, ako zmenit stravovacie navyky, zivotny styl, tak tomu venujte aj chvilu casu, neberte to na lahku vahu a prilis so sebou neexperimentujte, hlavne neplnohodnotnymi dietami, pretoze mozu mat v dalsom zivote sok destruktivny ako konstruktivny charakter.
vela stastia prajem, dufam, ze sa rozhodnete spravne

Susana

Delena strava je celkom fajn da sa nou schudnut za 2 mesiace som schudla asi 6-7 kil ale teraz po sviatkoch som asi 3 pribrala :-)) ta co uz. Ale inac som tu delenu stravu ani tak velmi nedodrziavala no dodrziavala som ju ale ked som mala na nieco chut tak som si to dala. Tuto dietu vrelo odporucam zatial fungovala najlepsie zo vsetkych ktore som drzala takze po navrate do skoly s nou zasa zacinam drzte mi palce :-))

tatiana smikova

Chistam sa zacat stravovat s oddelenou stravou.Byvam na intraku v BA a tak si neviem predstavit ze si budem vyvarat a este k tomu aj kupovat dia- kecup,- puding,- lekvar ..Ked nebudem konzumovat tieto dia produkty bude to vobec efektývne?alebo ako si to zariadit?Existuju reštavracie- jedalne? tana