Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku sedacku?

adikee

Ako čítam, tak v tom nie som sama, čo má také problémy s rodinou. Ale ako píšeš je asi potrebné to radšej hodiť za hlavu a neriešiť, proste vypustiť to. Aj keď niekedy to ozaj neni jednoduché :D

addia

Tak tak, ale nejako som si na to už zvykla a snažím sa neriešiť, lebo keby som sa mala ozaj nad všetkým pozastavovať tak by som sa asi zbláznila!

adikee

Jancovka asi tak :)
Ja sa snažím aj toto mamke vysvetliť zakaždým keď si niečo kúpim domov, či už koberec alebo aj sedačku keď sme kupovali, tak mala potrebu mi povedať na to svoj názor. Ako by si to vyriešila ona, čo by ona kúpila, reku fajn, povedala si si, ale toto je proste moje kráľovstvo a budem tu mať čo sa mne páči :D

vveronicka

adellline jasne ze sa to oplati a hlavne je to lepsie, ze nemusis sa stresovat ako co donesies domov, ako si to dopravis, ze takto je to bez akychkolvek starosti ;)

jancovka

Dinda, keď je to normálne, že každá máme iný vkus, iné prevedenia sa nám páčia a tiež aj iné farby.
Každá sa riadime niečím iným pri kúpe :)

coja

mne sa pacia sedacky v Tempe Kondela, tam ta ponuka je taka siroka, ze clovek si moze fakt vybrat po com mu srdce pisti, aky styl preferuje tak taky si vyberie, je to super :) nie ako ked niekde by sme boli obmedzovani ponukou :)

dinda12

mne sa práveže takýto štýl ako si pridala moc nepáči..tvar síce áno..ale to je tak všetko..aj tá farba podľa mňa je dosť na polemizovanie, to je skôr pre také domácnosti..kde nie sú deti..:)

samija

keity to si na tom podobne ako som bola ja pred niekolkymi mesiacmi. tiez jasno som mala akurat tak v tom, aky tvar sedacka bude mat a tam moja predstava sa skoncila. nevedela som sa pohnut dalej. urobit dalsi krok. myslela som, ze vybrat sedacku bude to najlahsie a potom prislo vytriezvenie. :D