Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Ešteže dnes už sú aj také možnosti, že je to v podstate bez starostí, lebo ozaj veľké auto nemá hocikto, to si ani ja neviem predstaviť, že kde by sme behali, kde by sme koho zohnali, kto by nám požičal. Ešte vozík hej, ale dodávku to netuším :)
do takeho maleho auta by si pomaly ani stolicku nevopchala nie este gauc :)
- vveronicka
presne tak, u nás to bolo fajn lebo brácho aj drahý majú kopu kamarátov, takže sa stretli, pokecali, pomohli nám a spojili sme tým pádom príjemne s užitočným. Podľa mňa to je najviac. A bola som rada, že v Tempe Kondela s dopravou nebol problém, lebo neviem kde by sme dodávku riešili alebo nejaké veľké auto, do tej mojej pandičky by sme sedačku asi nedali :D
jo o doprave pisala, o tom sme si pisali :)
vies ako sa to riesi v takych pripadoch? predsa mas znamych susedov, ktori ti pridu radi pomoct napriklad za flasticku alebo za nejaku grilovacku alebo cosi v tom nevidim problem :) skor by bol problem keby si nemala jak z obchodu dopravit sedacku domov ;)
vveronicka nevedela som jak to funguje, preto som myslela, ze sa radsej opytam, lebo co obchod to ine moznosti, aspon tak to ja registrujem, preto som si chcela byt na istom :)
aj u nás to tak je, že všetci v rodine radi všetko komentujú a kritizujú, ale keď im poviem, že prečo by sa inak rozhodli alebo prečo by sa nerozhodli ako ja, tak mi nevedia povedať, poradiť, tak potom neviem načo sa doma o tom bavíme, keď mi poradiť nevedia ;)
To ano, ked mas rozkladaciu tak potom nemusis ani hostovsku izbu riesit alebo nieco take. Niekto nema na to moznosti a ked sa da takto toto vyriesit, ze prespat sa da na gauci tak preco nie a mnohokrat je to este pohodlnejsie jak v posteli ;)
A to myslíš, že v tomto si sama? Nie si. Ja som, ale mala ako prioritu to aby bola rozkladacia sedačka. Aby sme mali kde návštevu uložiť keď k nám niekto príde. :) Lebo keby sme nemali rozkladaciu tak neviem či by som ich na karimatky po zemi rozložila alebo kam :D
coja ano, len na zaciatku ozaj je problem dat si dokopy co chceme, ja som mala tolko myslienok, ze aku sedacku a napokon by som brala aj tri rozne, co som nevedela vybrat si len jednu :D niekedy proste som nerozhodna v niektorych veciach :D