Aku sedacku?

nikola.stein

Zdenka poviem ti, že ja som vlastne aj rada, že je to na mne, lebo keby to bolo na mojom milom chlapovi, tak asi by som bola z toho nervózna. Takto to mám aspoň všetko podľa seba, podľa svojich predstáv a tým pádom som taká pokojná, tak ma aj ten pohľad upokojuje, že jak máme všetko zariadené a že som to dala sama všetko.

zdenka6

celebrita, ale tak myslím, že to je normálne, že my ženy sme tie ktoré majú vo všetkom na starosti tú praktickú stránku a niekedy nie len tú, ale niekedy na našich pleciach ostane pomaly všetko :/

celebrita

wudia chlapi to takto vidia a my myslíme na to jak vybrať vhodný odtieň, farbu sedačky, aby nám ju hneď deti nepokrstili :D

vretienka

ZLATUSA PRI TOMTO SAMA VIDIS AKI SME VSETCI ROZDIELNI, ZE KAZDY STAVIA UPLNE NA NIECOM INOM A TO JE TO PEKNE, TA ROZNORODOST ASPON JA SI TAK MYSLIM, U NAS JE TO TIEZ TAK, ZE JA KUKAM NA VIZUALNU STRANKU, ABY TO LADILO A MUZ ZASE OPACNE :)

zlatusa

Wudia to je normálne, môj drahý ten by zase sedačku vyberal zase len podľa pohodlnosti. Ten by chodil od jednej k druhej a skúšal, aby mal predstavu o tom ako sa mu bude na nej relaxovať, keď ju budeme mať doma :D :D

wudia

Ked vela veci je treba pri tomto riesit, zamerat sa na vyber sedacky jak na komplex, nie len na material, ale proste to zahrna aj kopu inych otazok :)))

zlatusa

Mirinda tak rady pri takýchto veciach sú viac o subjektívnom názore, pretože každý ti povie len čo jemu vyhovuje. Aj z pohľadu pohodlnosti, že na čom sa lepšie sedí, leží. Čo je lepšie z pohľadu údržby. Každému nám sedí úplne niečo iné :)

coja

kvetka tymto co si napisala si to vystihla, ale ze uplne presne, ze ked sa chce tak sa daju najst rozne moznosti, len je to o tom chciet a ist do toho ;)

kvetka3

Jancovka ty si to predstaviť nevieš, ale čo takí ľudia? Čo majú byť bez nábytku? Bez sedačky? To si vieš skôr predstaviť? Ja teda nie. Zakaždým sa dá nájsť nejaká možnosť, keď sa chce!