Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Chápem chápem, niekedy sú také nápady akože fajn, len u niektorých ľudí sa nemusia stretnúť s pochopením, takže s tým treba opatrne :P
Vhodné je aspoň teda podľa mňa ukázať chlapovi, čo chceš, u nás to funguje, že mu ukážem, vezmem ho aj na predajňu a poviem mu, kde by sa mi to doma páčilo mať a musím povedať, že zatiaľ mi nič nezatrhol alebo, že by nejako zazeral :D
Tak to bol len taký spontánny nápad, myslím, že keby ju už mala doma, že by prišla, tak by ju muž nevyhodil, ale by ustúpil :)
biatlonistka v tomto smere ti ja poradit neviem, ze jak na chlaapa aby ti to preslo, ale mna by zaujimalo, ze jak to vyzera, ta co si sa do nej zalubila, mohla by si mi ju poslat? bud fotku alebo link alebo cosi??
Na tajno nie to nemusi dopadnut dobre, ale u nas vacsinou funguje to, ked vysvetlim mojmu chlapovi, ze co chcem, preco chcem, ze realne dovody mu dam, aby si to vedel predstavit, ze preco :)
Dadulamil neviem či je toto najlepší nápad. Akože niekto to môže vziať ok, ale niekto nie, myslím, že toto by si mala ona posúdiť vzhľadom na jeho povahu, že či by to bol dobrý plán ;)
Čo tak ju kúpiť tak nejako na tajno?? Že prekvapko?
Baby ja som teď videla krásny gauč, pohovku, takú sivú, strašne moc sa mi ľúbi, len neviem jak to drahému povedať, že by sa nám to ešte šiklo domov :D
Zlatusa ako sa to hovorí, že vo všetkom treba nájsť niečo dobré :)
Jasné baby, ale šak ja to nemám za zlé :)
Predsa len je to na niečo dobré, predsa len budeme chcieť po víkendoch oddychovať, tak musíme brať ohľady aj na to, na tú pohodlnosť :)