Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Marinina majú a keby len stromčeky, veľa vecí majú, už to nie je len o nábytku, ale zoženieš tam kadečo, aj dekorácie do domu, osobne mi veľa vecí padlo do oka, len zase musím s mierou nakupovať, aby to drahý neprekukol :D
V obchode s nabytkom a aj taketo veci? To som tam potom asi uz dlhsie nebola, jak ten cas leti :D
MATKA010 - Široká ponuka aj mňa osloví zakaždým, mám rada keď sa môžem po obchodoch prechádzať, porovnávať, sedačku si vyskúšať, mám to veľmi rada.
Teraz chcem sestre kúpiť nové kreslo do obývačky a inak pozerala som na nete, že Grica, čo písala v tom obchode majú aj vianočné stromčeky a tento rok si chceme umelý konečne kúpiť.
Matka to mám aj ja rada. Široká ponuka je pre mňa priestor nechať pracovať fantáziu. Sedačku máme už pár rokov od Kondelu a keď sme ju boli kupovať po predajniach pozerať, tak moje oči sa nevedeli napásať. Toľko som sa kochala a porovnávala, čo viac by sa nám do obývačky hodilo :D
jovanka mne sa páči keď obchody majú širokú ponuku, že ozaj je z čoho vyberať, lebo každý máme iný vkus, trendy neustále napredujú a mne je lepšie, keď mám možnosť sa po obchodoch poprechádzať, poskúšať a vyberať naživo
My sme si zamilovali túto krásku a už ju máme doma www.okay.sk .Okrem naozaj pohodlnej štýlovej stoličky nás v okay prekvapilo doručenie zadarmo a možnosť odvozu a likvidácie starého gauča . Za teraz naozaj palec hore
Romkita švagriná si takú kupovala domov a teda je úžasná, posielala mi fotku akú si vybrala u Kondelu a teda keď som ju videla naživo mi až sánka spadla. Naživo vyzerá ešte lepšie, je krajšia ako na obrázku, tá farba a materiál a úplne to pôsobí tak bohémsky alebo akoby som to správne nazvala :)
Wewerka mna musi zaujat na prvy pohlad...A potom samozrejme aj kvalitu riesim, ale teda aby sa mi nejaka pacila, tak to musi byt taky ten wow efekt a mam rada aj ja rohove sedacky...Aj rozkladacie, ale teda aj rozmer je dost postatna zalezitost...
za mna je idealna rohova a rozkladacia pre usetrenie priestoru v šik farbe, ktrorá upúta a oživí priestor ... my máme túto www.drevona.sk a aj na spanie je senzačná