Aku sedacku by ste si vybrali, ak by ste teraz kupovali? :)
Aku sedacku?
Kvetinka po akých doplnkoch siahaš? Čo také sa ti páči??
- grica
ale tak to je normálna vec, že do nového domu aj nový nábytok, inak si to ani neviem predstaviť. My sme dlho bývali v prenájme, kde sme sa nakoniec s majiteľom dohodli, že nábytok necháme, aby sme si veselo mohli potom všetko na novo zariadiť. Jój a to som mala radosti, keď sme všetko komplet mohli vyberať, kupovať a teraz sa vyžívam v doplnkoch :P
Za mňa by to aj takto malo byť, predsa len nábytok človek nemení každý rok a na to by sme mali brať ohľad, keď ideme zariaďovať a vyberať. My keď sme sa do domu sťahovali, tak sme menili nábytok tak aby nám to do nového priestoru sedelo, ale teda takých farbách aby nás to neomrzelo.
matka to je fakt a niekomu je aj celkom jedno, či to ide s dobou, či je to trendy alebo nie, predsa len aj ja najskôr som bola taká, že kuknem čo je in, čo teraz fičí, ale to má proste len svoje obdobie kedy to bude trendy a teda chcela som niečo nadčasové, tak som si išla podľa seba, podľa môjho vkusu :)
patrici každý to má inak no, mám tetu ktorá má nábytku veľmi veľa, napratanú obývačku, čo teda mne sa nepáči, ale keď je to jej vkus tak prečo nie :)
U nás minimalizmus nejako nehrozí akože nemám rada preplácané keď je niečo a veľa zbytočností, ale teda mám rada doplnky, dlho som nechcela koberce lebo lapače prachu a tak, ale teraz máme aj v obývačke, som si konečne po dlhšom čase u Kondelu vybrala, lebo proste tieto maličkosti robia dom, domovom ;)
patrici keď každý máme úplne iný štýl, čo ti poviem je to o tom ako kto čo má rád, je to také prirodzené by som povedala, ale mne teda sa to tiež nepáči keď je potom priestor akoby nezariadený :)
adikee tak je rozdiel minimalizmus a minimalizmus, mam kamosku, ktora nema v obyvacke ozaj dokopy nic a to podla mna zavana skor takym akoby tam nebyvala dlho alebo zeby bola chladna, vobec mi to u nej nepride ako domov :/
Lulina lebo je toho veľa ponuka na trhu je ozaj veľmi široká a teda zorientovať sa a vybrať len jedno nie je vôbec jednoduché, lebo šak vidím to podľa seba, že aj vyberiem a potom si už zakážem pozerať kadečo lebo len vymýšľam špekulujem, kombinujem, najskôr sme chceli minimalisticky mať všetko zariadené, ale teda nejde mi to úplne.