Kuknite sem. :)
Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy
To si pis, ze citam :o). A som rada, ze startujes, Vrrkulka. A ked si raz zmenis nick, tak daj vediet, OK? Lebo aj to pride. Nieee, nechas si ho, aspon niekto sem-tam zavrci, podpichne, rozosmeje, tak to ma byt :o)
Andy,ahoj. Forever je bez netu, len z kaviarne. Nie je daleko od Teba :o). Zajtra Ti zavolam, moze byt?
forev. ja tam tam znamena ja ta tam?:) lebo ja mam aj teraz hroznu chut tam byt a kreslit, znie to super. alti by bola na mna hrda keby toto citala:)
čo znamená "ďaleký východ", Forev.? :-)
vrr, ja tam tam zoberiem. inak, sorry, ale prisla som o stare icq a nemam nove kontakty:) ale nejak sa dohodneme.
a baby, ja nepridem, ja som na dalekom vychode, ale dusou budem s vami:)
pa
a tam sa kresli?:) ci co sa tam vlastne robi? pojdeme sa tam niekedy pozriet gabi? alti? niekto?:)
zazie, som. A ziadne dik, zistila som totiz, ze ludia velmi malo vedia o tom, preco, zaco, kto, ako a co sa s PPPckarkami vlastne deje. Mnohi si myslia, ze je to rozmar, mnohi neveria, ze je to vec, ktoru treba systematicky riesit, mnohi si myslia, ze to prejde zjedenim plneho taniera. Pre mna bolo toto zistenie popudom, preco s tym ist von. A ak sa tam nasla niektora z Va, je to asi len prirodzene, nic nove som nepisala, sme na to velmi podobne, len s malymi odchylkami...A paradoxom je, ze my, ktorych sa to najviac tyka, o tom vieme uplne vsetko...Len ta cesta, ako z toho von, je mnohym nejasna...
ahojte, pls, doniesli by ste niekto zajtra na skupinu ten sarm? rada by som si precitala ten clanok, ku mne sa este nedostal ;) vdaka...
Kazdemu z nas obcas zahrabe, klidek Forev. :o). Take stretnutie s odbornou pomocou tomu moze pomoct. Tusim dnes mate svojpomocnu skupinku. Prajem Vam prijemne a hlavne prospesne spolocne chvile :o) )