Kuknite sem. :)
Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy
ludia moji drahi. ja sa nedokazem ucit, som uplne unavena, zas mi hrabe. boze moj, boze moj. ja chcem spat, chcem robit hocico.
weji, mohla by som sa tam tiež niekedy zastaviť? nemám už bulímiu ani anorexiu, ale pamätám si tie roky veľmi dobre...
vdaka baby.
evcaa: ja bývam na ševčenkovej ulici. odtiaľto ti ide 93 priamo na hlavnú stanicu a trvá 10-15 minút.
ahoj, skupinka je do pol deviatej. je to v petrzalke, na stanici si dajme tomu o deviatej, stvrt na desat, da sa tam lahko dostat.
ja tiez nie som z ba, ale byvam na intraku, pripadne, ak by si chcela, mohli by sme sa skontaktovat a prespala by si u mna.
baby, dokedy trva skupina, chcela by som prist, no musim vediet kedy je koniec a ako dlho trva cesta na vlakovu stanicu, aby som si zistila spoj, mam to takmer 100km, ale rada by som prisla.
baby, skupinka je teda aj teraz? tak sa v utorok mozem zastavit?
zdravim! ako sa mate? ako dopadli silvestrovske a post oslavy? tu u mna vsetko fajn, mierne stresy zo skoly, ale aspon mam dostatok adrenalinu a nemusim skakat z lietadla. uz mi chybate. ved sa coskoro uvidime..