Kuknite sem. :)
Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy
alti, vela na teba myslim:)
akurat som v praci, doma... dufam, ze sa uvidime, niekam spolu zalezieme alebo len tak. a ak chces, tak mi napis, ja sa potesim. :)
dievcata, teraz to na skupinky akosi nestiham, potom, po novom roku to uz snad bude lepsie.
kraaaaaaasne vianoce, aj ked snezit vraj nebude. nemozme mat vsetko:)
Ahoj Forev.,
dlho sme neboli v kontakte, zajtra sa, dufam, pocujeme. A uz viem aj Tvoj mailik :o), pa
Dya,
ano, mozu Ti na to prist, ale aj nemusia, "abstinencia" par hodin nic neriesi. Zalezi od dokladnosti vysetrenia a odbornosti lekarky. Vlastne k takmer istemu tuseniu PPP netreba byt lekarom, to mi ver.
Moja rada : Tvoja mama je vnimava a lubi svoje dieta. A preto vie, resp. tusi, co sa s Tebou deje. Ver mi, najjednoduchsie bude jej povedat pravdu este pred vysetreniami. A sucasne ju popros, ze chces s tym skoncit, vyliecit sa a k tomu budes potrebovat aj maminu pomoc. Pravda, musis sama chciet sa tej pliagy zbavit. Nenic sa, mas sancu to zastavit a zlikvidovat zo svojho zivota. Verim, ze sa rozhodnes spravne, predsa nejde o nejake vysledky analyz ale o kvalitu Tvojho dalsieho zivota, ktory mas pred sebou.
...ahojte..mamka ma podozrieva ze zvraciam lebo som nejaka chuda a je to pravda..vie viem nerobim dobre ale net mam zakazany tak nemozem vela pisat...ale zajtra sem pridem..len potrebujem nieco vediet...vyhraza s ami ze pojde na vysetrenie somnou a ja chcem vediet ako mi na to mozu prist.. na tom vysetreni...staci ked nebudem pred vysetrenim zvracat 2 dni? alebo to nestaci? prosim poradte.. ja zvracam tak 2 krat do dna..ako kedy...niekedy raz..dnes to bolo 3 krat..mam 14..viem robim zle naozaj viem:(..len mi prosim poradte ako mi na to mozu prist a ci stacia tie dva "ciste" dni..vopred dakujem...DAKUJEM...vasa simonecka
weji, prosim ta, zajtra je skupina?
kyblik, ahoj, skor som nebola na nete.
petradosekova@gmail.com