Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy

forev.

alti, vela na teba myslim:)
akurat som v praci, doma... dufam, ze sa uvidime, niekam spolu zalezieme alebo len tak. a ak chces, tak mi napis, ja sa potesim. :)
dievcata, teraz to na skupinky akosi nestiham, potom, po novom roku to uz snad bude lepsie.
kraaaaaaasne vianoce, aj ked snezit vraj nebude. nemozme mat vsetko:)

Alternativa

Dya,
ano, mozu Ti na to prist, ale aj nemusia, "abstinencia" par hodin nic neriesi. Zalezi od dokladnosti vysetrenia a odbornosti lekarky. Vlastne k takmer istemu tuseniu PPP netreba byt lekarom, to mi ver.
Moja rada : Tvoja mama je vnimava a lubi svoje dieta. A preto vie, resp. tusi, co sa s Tebou deje. Ver mi, najjednoduchsie bude jej povedat pravdu este pred vysetreniami. A sucasne ju popros, ze chces s tym skoncit, vyliecit sa a k tomu budes potrebovat aj maminu pomoc. Pravda, musis sama chciet sa tej pliagy zbavit. Nenic sa, mas sancu to zastavit a zlikvidovat zo svojho zivota. Verim, ze sa rozhodnes spravne, predsa nejde o nejake vysledky analyz ale o kvalitu Tvojho dalsieho zivota, ktory mas pred sebou.

dya

...ahojte..mamka ma podozrieva ze zvraciam lebo som nejaka chuda a je to pravda..vie viem nerobim dobre ale net mam zakazany tak nemozem vela pisat...ale zajtra sem pridem..len potrebujem nieco vediet...vyhraza s ami ze pojde na vysetrenie somnou a ja chcem vediet ako mi na to mozu prist.. na tom vysetreni...staci ked nebudem pred vysetrenim zvracat 2 dni? alebo to nestaci? prosim poradte.. ja zvracam tak 2 krat do dna..ako kedy...niekedy raz..dnes to bolo 3 krat..mam 14..viem robim zle naozaj viem:(..len mi prosim poradte ako mi na to mozu prist a ci stacia tie dva "ciste" dni..vopred dakujem...DAKUJEM...vasa simonecka

WEJA

jeej, ahojte:) Ako sa to tu rozprudilo. Som rada, ze si navzajom takto pomahate. budem sa tesit na najblizsi utorok ked sa vsteci uvidime. Prajem pekne dni dovtedy..

kyblik

forever, potrebujem ti surne nieco napisat, ak mozes prosim nechaj mi tu tvoj mail alebo mi napis na moj, dakujem moc:)

kyblik

evcca, mozme sa dohodnut a vyzdvihnem ta autom tam, kde to poznas:) ak budes chciet teda prist...napis na mail a sa dohodneme:)