Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy

evcca

citala som ten clanok a je super, poznam skupiny AA a citala som aj o OA v amerike. je to fajn, ze chcete aj pobocky, ja som z okolia nr a rada by som v pobockach pomohla, mne dali sancu AA chodit na ich stretnutia, lebo do ba sa nedostanem a je to fajn. vdaka vierke, ze bojuje aj za nas.

alti

V casopise Sarm /2.1.08/ je clanok o Vas, co tuto svojpomocnu skupinku tvorite. Mozno by si clanok mohli precitat viacere a tie, co su v BA alebo blizko, by mohli ist na stretnutie. Myslim, ze niekedy pridem aj ja /dufam, ze sa to da, nebudem rusit :o)/. Vela sil prajem autorke clanku /Gabina, uhuuu, kde si sa nam stratila?/ a aj hlavnej organizatorke :o)

forev.

ahoj weji, v pohode. akurat sa ucim na skusku, tak prilis nevianocnim. dobre, ze viem, ze tie stretnutia mame az od februara, lebo by som tam priletela asi hned zo skusky:)
krasne vianoce, veeeela radosti prajem

WEJA

forev. som na teba myslela, ze ako sa asi mas. Budeme sa na teba tesit. Ak ti to vyjde, urcite dobehni. som zvedava co mas noveho. Pekne vianoce aj tebe prajem a nech ti dedo mraz nadeli hlavne pohodu a splene priania.

WEJA

brunka:
nasa skupinka sa stretavat toho 16.2.2007. Od tohto dna nepretrzite fungujeme i ked so zmenou hodiny. Stretavame sa kazdy utorok 18:30-20:30. Ak mas chut, nevahaj, pridi k nam:) pekne Vianoce

kyblik

brunka:) mas pravdu tento prispevok tu je od februara 2007, preto sa ti to zda neaktualne/posunute:) ale skupinka sa uz uskutocnuje, len cas je zmeneny na 18:30 :)

dievcata, ak mate cas a viete po anglicky tak si pozrite toto video:)) ide o skupinovu terapiu:))))) v nasej skupinke je sice tiez sranda ale som rada ze inym stylom:))))))
www.youtube.com

brunka

Neplatilo toto stretnutie nahodou na minuly rok teda 16.02.2007 ? lebo piatok je 15.02.2008. 16. je sobota. Pozerala som si tu stranku a informacia o svojpomocnej skupipe bola uverejnena 14.02.2007 preto sa pytam , ci to nie je stara informacia? Ale bola by som rada , keby sa tie stretnutia od februara 2008 uskutocnovali.