Kuknite sem. :)
Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy
Alti, nepisala som ten clanok ja ale musim si ho zohnat.-) A pochvala autorke, nech je to ktokolvek...Gab
citala som ten clanok a je super, poznam skupiny AA a citala som aj o OA v amerike. je to fajn, ze chcete aj pobocky, ja som z okolia nr a rada by som v pobockach pomohla, mne dali sancu AA chodit na ich stretnutia, lebo do ba sa nedostanem a je to fajn. vdaka vierke, ze bojuje aj za nas.
nedalo mi a bezala som si kupit Sarm :)) Slecna organizatorka, *DAKUJEM* za vsetky dievcata...si super!
V casopise Sarm /2.1.08/ je clanok o Vas, co tuto svojpomocnu skupinku tvorite. Mozno by si clanok mohli precitat viacere a tie, co su v BA alebo blizko, by mohli ist na stretnutie. Myslim, ze niekedy pridem aj ja /dufam, ze sa to da, nebudem rusit :o)/. Vela sil prajem autorke clanku /Gabina, uhuuu, kde si sa nam stratila?/ a aj hlavnej organizatorke :o)
ahoj weji, v pohode. akurat sa ucim na skusku, tak prilis nevianocnim. dobre, ze viem, ze tie stretnutia mame az od februara, lebo by som tam priletela asi hned zo skusky:)
krasne vianoce, veeeela radosti prajem
brunka:) mas pravdu tento prispevok tu je od februara 2007, preto sa ti to zda neaktualne/posunute:) ale skupinka sa uz uskutocnuje, len cas je zmeneny na 18:30 :)
dievcata, ak mate cas a viete po anglicky tak si pozrite toto video:)) ide o skupinovu terapiu:))))) v nasej skupinke je sice tiez sranda ale som rada ze inym stylom:))))))
www.youtube.com
Neplatilo toto stretnutie nahodou na minuly rok teda 16.02.2007 ? lebo piatok je 15.02.2008. 16. je sobota. Pozerala som si tu stranku a informacia o svojpomocnej skupipe bola uverejnena 14.02.2007 preto sa pytam , ci to nie je stara informacia? Ale bola by som rada , keby sa tie stretnutia od februara 2008 uskutocnovali.