Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy

alti

Jajaj, ako moze lekar povedat, ze psycholog nepomoze...tak to nechapem. Moj nazor je, ze keby sme vsetci /aj zdravi, samozrejme/ presli nejakym takym psychologickym "doskolovakom", tak nas zivot by bol vyrazne kvalitnejsi - vsetci aspon v ramci moznosti zdravo asertivni, empaticki, chapajuci, atd. Lebo k tomu vie cloveka nasmerovat psycholog. Cize nehovorim, ze psycholog vylieci PPP, ale pomoze zorientovat sa v zivote, v prioritach a to vsetci potrebujeme.
Vrrkulka, cize v pondelok psycholog alebo psychologicka? Super, dobry krok tak ho vyuzi :o)

vrr

gab alti neviem..prave som bola u lekarky obvodnej bo som chora tak mi dala lieciky, a riesili sme aj toto, ze ci som nejak pokrocila ako na otm som a ci mi pomohli vo faklutnej. tak som jej povedala ze faklutna je naprd a bola som tam dvakrat a dost. tak skusala volat do pezinka ale tamnemaju ambulantnu liecbu iba hospit. no ja som jej povedala ze chcem psychologicku radsej a nie psychiatra a ona ze psychologicka nikomu nepomoze s nicim ze psychologovia este nic nevyliecili pvoedala. a ja ze ja im verim viac ako psychiatrom. a ona ze ona nie a ma prax dlhorocnu. ale aj tak mi dala kontakt a objednali ma tak v pondelok idem rano. snad pojdem. a tak potom v utorok ale neviem ci budem mat cas a stihat. a dalsie dava utorky po tomto utorku co bude tu zrejme nebudem bo lyze.

vrr

alti a ty na to kreslenie:) nejdes? to si celkom sikovne prisla na ten mail ze je akoze navrceny:)tobolo ked osm sa sem prihlasovala a tak sa to uz menit nemoze ved to je hlupost. aj ked pojdem do temy SOM HERMAFRODIT alebo "moje gulky tvoje gulky nase gulky:)" alebo "chcem sex so svojou mamou" :) aj tak sa podpisem tako vrr:D teraz len dufat z enebude nejake vrr cislo dva ktore sa za mna milo podpise v tychto temach:D PS: temy su cisto vymyslene z mojho zdegenerovaneho mozgu, nehladajte ich tu, a pravo na ich vytvorenie si vyhradzujem ja

andy

Jej, Alti, ahoj :-) Jasné, že môže byť, vieš, že sa vždy poteším Tvojmu telefonátu :-)
Len neviem, kedy budeme môcť, skúsime okolo 13.00? Lebo som do piatej v práci, a o pol šiestej mám stretko s kamarátkou...a v práci nemôžem veľmi dlho telefonovať, ale skús, ak budeš mať čas, a ak ja budem môcť, zdvihnem to:-) alebo sa dohodneme na neskôr:-)
LOL, tak sa tešííím :-)))

zazie2112

Hej ved to je ten paradox, kazdy si mysli, ze informaciami sa problem odstrani-ze ked to !vysvetlia"tak clovek pochopi. Tejto teme sa treba venovat a medializovat a pisat o nej a co ja viem co este lebo to zacina byt cosi ako "mor" v stredoveku!!!Keby som ja mohla pomoct nejakej babe aby bdo toho nespadla bola by som stastna.