Mezoterapia

matriska

MIMILA

Podla mna ano, v takomto pripade, pri tychto problemoch jednoznacne ma mezoterapia zmysel. To su vlastne take povrchove mikrovpichy, takze to nie je nic, co by nejako bolelo alebo co. Najma je to velmi ucinne riesenie ak sa nas stres prejavuje na nasej pleti, ze navonok.

martina.d

vcelka, len to je trošku o niečom inom nie?? Na čo všetko má takéto ošetrenie vplyv? Už som o tom počula, ale vôbec neviem, čo to môže obnášať a duplom, čo to môže stáť :O

vcelka

hena, ale aj keby to trošku bolelo, tak myslím, že to problém nie je, nie?? Veď mne odjakživa napríklad mamina hovorila, keď som sa ako malá nechcela dať česať, tak mi vravela, že pre krásu sa trpí, keď ma šticovala, že som mala zamotané vlasy :D

HenaZ

neviem..tak ja som pri takychto veciach zdrzanliva..ja mam strach z bolesti..neviem nejako sa cez to preniest..je potom po zakroku vidiet, ze ti nieco robili?..myslim ci je nejake hojenie potrebne alebo co..

mimila

hej? matriska ja neviem, ja len tak tipujem, ze co by mohol byt problem, takze tvoje presvedcenie je, ze su moznosti ako sa tohto zbavit? ako vyvratit to, ze ta plet ma proste iste problemy?

matriska

HENAZ

Nie, nie. Toto sa netreba bat. Neviem ako co si si pod tym predstavila, ale ono sa to robi tak aby to osetrenie bolo v pohode, bezbolestne a bezpecne, takze sa netreba bat. Akoze ti poviem, ze ja mam pred mnohymi vecami respekt, ze do ktorych by som nesla, ale toto je pohoda a najma, ked to robi odbornik, tak je to fakt fajn, mne to v Spinne robili, tam je ambulancia lekarskej kozmetiky a robia aj taketo osetrenia :)

HenaZ

matriska..mikrovpichy..neviem ci by som nemala obavu, ze to bude boliet..neviem ci mam taky prah bolesti aby som to vydrzala..:D :D

matriska

MIMILA

Nemyslim si, ze toto nejako by bolo dedicne. Vela urobi aj to pod akym stresom zijeme, fungujeme a tiez aj aky mame celkovo zivotny styl. Mne o mezoterapii povedala sesterka, ked som sa jej stazovala, ze mam pocit, ze moja plet uz neni taka ako bola kedysi. Tak som si potom o tom zacala zistovat viac a dosla som na to, ze by mi to mohlo pomoct. Vlastne to osetrenie to su take akoby mikrovpichy a potom je plet taka pevnejsia, pruznejsia, co je pecka :)

mimila

anezka nemozes mat tento problem aj ako napriklad dedicny? myslis, ze toto osetrenie by akoze mohlo aj pri tomto pomoct??