ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?
Hľadám kamošky na priberanie
Odpovedam v tomto s tebou suhlasim, kedysi som mala od kamarata vypracovany jedalnicek, ktory bol plny proteinov presne ako pises, dodrziavala som to par mesiacov a potom som sa na to priznam sa vykaslala. Teraz ale uvazujem, ze by som sa k tomu vratila. Inak ja som na desiatu mala cerveny melon a na obed peceneho pstruha so zemiakmi a miesanym salatom.
Baby, priberate velmi nezdravym sposobom. Ved mate v strave same sacharidy. Pribera sa z proteinov. Takto si len nastavujete metabolizmus na spalovanie cukrov a vsetko sa vam bude ukladat na bruchu, v horsom pripade vam to obali vnutorne organy a zdravotne problemy budu na svete. Jedzte viac masa, cottage cheesov, tvarohov, olomouckych syreckov, atd.
Baby teším sa že nie som jediný "exemplár", verím že do leta dám aspoň tie dve kilá a držím palce aj vám :) Mne najviac pomáhalo, keď som si rátala kalórie. Všetko som si zapisovala a potom večer zrátala. A keď som do večera neprijala aspoň 2000 kcal, tak som ešte papala čo mi sily vládali :D Takže začínam opäť s týmto.
Nelline viem presne co tym myslis, taka podpora naozaj urobi vela, ja to vidim vazne hlavne u mojho priatela, ked si tak zo seba robime srandu a spolu sa snazime. :)
Tak ja som mala vcera poobede este cerveny melon a vecer sme boli v takom podniku, baby neviem ci ste tu niektora z BA, ale ak ano, tak urcite zajdite do Zeleneho stromu na Obchodnej. ;) Ja som si tam dala vcera kuraci burger s hranolkami a bol perfektny, skoro ako v Route66. ;). A dnes rano som zacala opat s tym domacim jablkovym kolacom (priatel piekol). ;)
Lavanda vitaj a pekny den vam prajem baby, konecne je vonku krasne! ;)
lavanda87: Vitaj! :) Určite bude, len na to mysli každý deň, zaraď to medzi svoje priority. 2 kilá by sa mali dať v pohode pribrať, hlavne ak si už toľko vážila.
Tak ja som si nakoniec dala na večeru chlebíky so syrom.
Ahojte, veľmi sa teším, že niekto založil aj takúto tému. Lebo všetci chcú len chudnúť...Ja mám 168 cm a 46 kíl :( Minulý rok v lete som mala 48, a cítila som sa dobre, ale teraz som schudla, mám v práci trochu stresíky :( Ale už teraz (vidím že je nás viac) sa púšťam do priberania, tak dúfam že to bude mať nejaký výsledok. M
Nataly_07
Ahoj, ďakujem moc! Ono aj tak je najdôležitejšie vždy zdravie a našťastie to nie je nič také, kop klop :)
To je presne to o čom vravím, treba sa snažiť stále a dlhodobo. A ja som si predsavzala, že sa budem snažiť nech to bude trvať akokoľvek dlho. V živote sa nikdy netreba vzdávať, v ničom. Inak ja som dnes ráno mala 2 vanilkové jogurty s čokoládovými cereáliami, potom jahody s cukrom a na obed tiež pečené kuracie stehienka s ryžou :D A na večeru mám tak ako väčšinou chuť na sladké, tak idem von so psíkom a potom si niečo spravím - možno keby sme si tu teraz nepísali, tak sa na tú večeru aj vykašlem, neviem prečo, ale veľmi mi to pomáha sa tu takto niekedy zdôveriť :)
Inak určite to nie je tak, že by som nemala žiadnu podporu, no všetci mi vravia, že som strašne chudá a že by som mala pribrať, ale keď sa mi to podarí (hoci aj 1 kg), tak ja som taká nadšená z toho, beriem to ako obrovský úspech, ale tak rodina a kamaráti mi na to buď nepovedia nič alebo že to nevidno alebo že to je málo zatiaľ. Ja by som možno potrebovala takú podporu v tom zmysle, aby mi povedali trebárs: To je skvelé, že sa tak snažíš, ide to, len sa netreba vzdávať, aj keď je to niekedy ťažké, spýtali sa niekedy ako sa mi darí a tak. A tiež mi to príde, že keby som vôbec nejedla, tak si to ani nikto nevšimne. Ja to ale ani nikomu nejak nevyčítam, aby to zas zle nevyznelo :) Je to vlastne môj problém a ja by som sa k nemu mala sama zodpovedne postaviť (o to sa aj snažím). Ale jednoducho tá motivácia mi niekedy trochu chýba a mám pocit, že som na to sama.
Rodičia boli tiež chudí, ale to ešte ako deti, vlastne osobne nepoznám nikoho, kto by sa tiež snažil pribrať. Priateľa nemám, musí to byť super, že sa môžete podporovať takto navzájom :)
Mne vlastne pomáha už len to, že tu sa môžem podeliť s niekym, kto má tiež podobný problém o tom, ako sa mi práve darí a že sa tu akoby snažíme spoločne :) A je to vlastne aj taká väčšia zodpovednosť, aby som nesklamala a dokázala nie len sebe, že to ide.
Inak Nelline tak mi napadlo ako si myslela to, ze nemas podporu od okolia? Nepodporuje ta rodina? Aj ostatni clenovia maju take spalovanie? Popripade nemas priatela?
Musim povedat, ze u mna je to presne naopak, podporuje ma aj rodina, aj priatel, ktory je taktiez chudy, tak papame spolu. :) V minulosti som ale aj ja mala takeho, ktory ma zacal celkom deptat, pretoze mi cely cas rozpraval, ze on nechce mat priatelku s plochym bruchom (a to ja ak nejem tak ho mam prepadnute) a stale ma chcel niecim pchat, tak som ho poslala kade lahsie.
Ahoj Nelline :)
Mrzi ma, ze to mas momentalne take stresujuce, snad sa ti nestalo nic zle a dufam, ze sa ti casom polepsi! A mas pravdu, najprv je dolezite poriesit si psychiku a tak a potom pojde priberanie omnoho jednoduchsie..
Ja som na tom vlastne stale rovnako, ani nepriberam ani nechudnem, ale popravde sa momentalne ani nejako nesnazim a flakam to. Dnes som mala napriklad na ranajky taku ovsenu kasu do ktorej som si zamiesala jahody, brusnice a nektarinky a na to som data nutellu, na desiatu domaci jablkovy kolac a teraz som akurat po obede, mala som take pecene kuracie baby stehienka s ryzou a uhorkovymi tzaziky.
Ahojte, tak keďže momentálne nikto neprispieva, napíšem znovu ja. Bohužiaľ som zas schudla, pretože myslím, že som to tu už spomínala, mám také zlé obdobie teraz a kvôli stresu dokážem toho zjesť niekedy len veľmi málo. Ale pozitívne (i keď v istom zmysle negatívne) je, že kožné problémy sa mi objavujú aj po vysadení nutridrinku, takže si ho chcem dať normálne predpísať (dúfam, že s tým moja lekárka nebude mať problém) a vyskúšať jesť tie doporučené 2 týždne 3x denne veľké porcie (je to pre mňa jednoduchšie ako viac krát denne menšie) a medzi tým 2x denne nutridrink. Ale nie teraz, až keď nebudem tak v strese, teraz by to aj tak nemalo význam. No a ak to zaberie, budem v tom pokračovať :) A bola som aj u endokrinologičky, tak zatiaľ krvné testy mám v poriadku.
Inak baby, budem vážne rada, ak sem ešte budete písať, mňa to vážne motivovalo. V mojom okolí necítim až takú podporu v tomto, takže tam hľadať motiváciu nemôžem...