Hľadám kamošky na priberanie

Príspevok v téme: Hľadám kamošky na priberanie
papat

ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?

Súvisiaci obsah

janush25

Podľa mňa je veľmi dobré začať aj s cvičením. Posilňovacími cvikmi sa dá veľmi dobre nabrať na váhe. Ja som takto pribrala zo 47 na 49 za mesiac pri výške 169 - pri intenzívnejšom treńingu. Vôbec som pritom nezmenila stravu

Nataly_07

Ja chodim dvakrat tyzdenne do fitka, tam cvicim pod dohladom kamarata-trenera. Podla mna by bolo dobre ak by ste aj vy niekoho takto oslovili, predsalen by vas nasmeroval tym spravnym smerom. ;) Ale inak ja sportujem skor pre radost a preto, ze ma to bavi, cize chodim s priatelom behavat, korculovat, bicyklovat, zriedkakedy plavat, v zime lyze a bezky, v lete plazovy volejbal.

didianka111

Ja by som ešte chcela vedieť, že keď civčite tak aky šport? posilujete alebo ako ? lebo ja nemam veľmi v blizskosti posilňovňu takže iba keď doma možem cvičiť

Nataly07

Tak ja asi nebudem prilis dobry priklad :) ale teda predsa - brala som B12, pangamin, pila som nutridrinky (ale to malo, lebo ako som uz pisala napinalo ma z nich), mala som aj vypracovanu specialnu dietu, s tou som vsak tiez po dlhsej dobe prestala, pretoze tie jedla mi uz liezli hore krkom. Momentalne som v takej faze, ze to az tak neriesim, stravujem sa pravidelne, ale aj sportujem. :)

evinka

Baby, ja by som bola vďačná aj za rady, ako sa snažíte priberať. Prečítala som už mnoho tém aj článkov, ale chcela by som niečo zo života, lebo veľa jesť a cvičiť mi akosi nestačí... Chcelo by to podrobnejšie, čo robíte, ako často jete, aké jedlá, čo pijete, koľko, či užívate aj nejaké vitamíny, doplnky výživy alebo nutridrinky a či pomohli vôbec... ?

Nataly07

Ahoj Nelline :) Ja som tie nutridrinky pila, ale popravde som s nimi nevydrzala prilis dlho, fakt mi nechutili, parkrat ma z nich aj naplo. Inak aj ja mam takmer bezlaktozovu dietu, takmer pisem pretoze mam hranicne hodnoty, cize sme na tom podobne. :) A ako ste tu pisali, ze ked ste v strese nepapate, toto u mna prilis neplati, tak nejako som zvyknuta viac-menej pravidelne jest.

Nelline

doubledog: Úplne súhlasím... Ja to síce stále beriem tak, že mám tých 48 ako v lete ale je fakt, že cez tú zimu som zase trocha schudla. Ale sem-tam som to aj zanedbávala. Takže teraz by som sa chcela naozaj snažiť dlhodobo a verím, že tak sa to môže podariť.
Andrejko36: Mne pred pár rokmi predpísala lekárka nutridrinky (alebo niečo podobné), no potom som mala zdravotné problémy a vôbec som ich ani nestihla vyskúšať. Odvtedy mám aj intoleranciu laktózy, no akurát dnes som si v lekárni objednala také nutridrinky bez príchute, ktoré sa vraj môžu aj tak, tak uvidím.
A inak ďakujem vám za podporu, doubledog aj ja ti držím palce!

Andrejko36

Kamarati s rychlym metabolizmom zvyknu cvicit a jest gainery. Cvicenie musia asi byt aby nepribudal iba tuk. Gainer ma maly objem a obrovske mnozstva energie. Drzim palce

doubledog

drzim palce, na vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ist proti svojmu metabolizmu je fakt makacka a vysledky su kratkodobe :(

ja som takisto chudy typ, a ked si zoberiem, ake usilie ma stoji pribrat co i len pol kila (a hlavne si ho udrzat)...

staci, ze idem na tyzdnovu dovolenku, od priberacieho rezimu si oddychnem a hned som o kilo lahsi.

Nelline

Teším sa, že sa vám nápad pozdáva :) Mne tiež, pretože aj keď je to len pár dní, zatiaľ sa mi darí a celkom som sa začala znova snažiť.
didianka111: Presne viem čo myslíš, ja keď som v strese, tak do seba nedokážem dať takmer nič, mám úplne zovretý žalúdok a ani nemám náladu sa nejako prekonávať. Na B12 som chodila tiež, vlastne aj teraz kvôli anémii (ale to len raz za mesiac), no mne to akosi nikdy nepomáhalo... Úplne ale súhlasím, že sa netreba nikdy vzdávať :)
Nataly07: Ja už som sa s tým viac krát pokúsila zmieriť, ale asi mi to stále nedá. A keď sa mi konečne podarilo po rokoch tie 2 kilá pribrať, zistila som, že sa to predsa len dá a to ma ešte viac povzbudilo.
michael: Veď OK, kľudne napíš svoj pohľad a svoju skúsenosť :) Ale nesúhlasím s tým, že táto téma nemá zmysel. U mňa je tá psychika snáď ten najdôležitejší faktor. Ale je pravda aj to, že každému jednoducho pomáha niečo iné.