Hľadám kamošky na priberanie

Príspevok v téme: Hľadám kamošky na priberanie
papat

ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?

Súvisiaci obsah

Nelline

gj.: Ver tomu, že väčšine ľudí. Mám jednoznačne takú skúsenosť. Len som nepochopila to slovko "tu", keďže táto téma je práve pre ľudí, ktorí chcú pribrať :)

Nelline

Ahojte :)

jajajka: To je perfektné, aspoň vidíš, že to ide! Určite sa ti to znovu podarí. Ja to mám tiež tak, že nadíde nejaký stres, črevné problémy, vybavovačky, dovolenka, choroba, čokoľvek a okamžite schudnem, resp. ani zďaleka nejem toľko, koľko by som mala. Už som si zvykla, že je to tak ako na hojdačke.

Tak mne sa to teraz skomplikovalo tým, že sa mi začala asi prejavovať alergia na mlieko. Takže s nutridrinkami musím úplne prestať. Ale nevzdávam sa, aspoň mi pomohli ukázať, že sa to dá. Bude to teraz pre mňa ťažšie, keďže vypiť jedno malé mliečko po jedle mi dosiaľ nerobilo problém, no nikdy som sa nedokázala prinúťiť jesť viac než normálne. Ale ja niečo vymyslím, budem sa ďalej snažiť :)

jajajka

Zdravím vás všetkých :) Po viac ako mesiaci som sa odvážila a mala som 43 kg - môj osobný rekord . Už som sa aj potešila ale tento týždeň ma skolila otrasná chripka a zase som na svojej pôvodnej vahe 39,5 kg .

doubledog

jednou z metod je spomalenie metabolizmu a az nasledne dvihnutie kalorickeho prijmu

najprv par dni nepravidelneho jedenia, obcasneho hladovania (pripadne prerusovaneho hladovania)

zaradit postupne jedenie par krat denne velke porcie
a potom samozrejme silove cvicenie, nie aerobka

samozrejme plati:
cim rychlejsie naberanie, tym skor je to tuk.

Nelline

Taakže už mám o ďalšie kilo viac...
Ahoj Simone123 :) Tiež mám rôzne skúsenosti s ľuďmi, niektorí vravia, že by za môj problém ihneď menili, ale väčšina má podľa mňa predsudky, aspoň tí čo ma nepoznajú. A niektorí sa ma na to aj rovno spýtajú. Takže som sa naučila hovoriť o tom sama - že chcem pribrať, ale že sa mi nedarí. Aby som čím skôr odstránila akékoľvek mylné názory.
Môže sa to vekom samo upraviť, ale aj nemusí. Ty ale nemáš až takú podváhu, akú som vždy mala ja, takže verím, že sa ti aj ľahšie podarí pribrať.
Napíšem ti, čo pomáha mne, i keď som to tu už spomínala. Snažím sa jesť 3x denne čo najväčšie porcie (žiadna špeciálna diéta, hlavne aby jedlá boli zložením pestré a sýte - napr. nie bežný jogurt, ale smotanový, nie 2 krajce chleba ale 3 atď.) a 2x denne nutridrinky, ale tie nie vždy dodržiavam. Darí sa mi priberať tak zhruba 1kg za 2-3 týždne. Zatiaľ sa mi tak podarilo pribrať 5 kíl.

Simone123

Ahojte :)
Tiež mám podobný problém ako vy.. mám 14 , 162cm a cca 45kg..
niektorí mi pochvalujú postavu, ale ja mám skor pocit že na mna pozerajú všetci ako na anorektičku.. aj sa tak cítim ked sa pozriem do zrkadla..:( potrebovala by som nabrať čo najskor do stehien a zadku. Aj mám jednu kamarátku, ktorá bola tiež v mojích rokoch takáto. Chudá. Sťažovala som sa jej stýmto problémom a ona mi nato odpovedala že to sa za ten rok spravý. ževraj tiež nabrala až po 15-tke. Len mne sa tomu nejak nechce veriť pretože čo si tu všímam tak je vás vela ktoré máte už dávno 15 a máte skoro takú váhu ako ja. jedálniček nemám.. jem skoro všetko.. na pár vecí možno. fakt vás prosím baby, odporučte mi niečo čo pomáha máte to vyskušané.. chcela by som do pol roka mať aspoň tých 55kg čiže by som chcela nabrať 10kg.. dakujem vopred

sommaxitucny

Za slobodu na fóre!

Každý administrátor, ktorý porušuje pravidlá fóra a bezdôvodne maže príspevky a banuje nevinných užívateľov musí ísť bez milosti preč!

Matej musí byť potrestaný za svoje mazanie, banovanie užívateľov a odbavovanie sa na tomto fóre! Chceme aby odstúpil z funkcie!

Požadujeme verejné ospravedlnenie administrátora Mateja za to, že tu bezdôvodne maže, banuje, porušuje základné etické princípy a definované etické pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk a robí si pri tom dobre. Chceme iného administrátora! Nechceme tu Mateja!

Do boja za spravodlivosť!

Nelline

odpovedam: Hej, aj ja myslím, že 4 sú výkon, to keby som si predstavila pred dvoma rokmi trebárs, ani by som tomu neverila, že sa mi to ešte niekedy podarí. Ja mám psíka, chodím s ním často von, aj na výlety, mám rada turistiku a bicykel, takže pohyb by aj bol, len asi nie úplne ideálny na priberanie. Hold, ale keď ma to baví. No ale začala som si pred pár dňami pozerať nejaké cviky na brucho, do fitka momentálne neplánujem chodiť (možno časom), ale zatiaľ aspoň toto možno skúsim. Ale tak ten môj spôsob sa mi zatiaľ veľmi osvedčil, takže stále zostane mojou prioritou. Heh inak zeleniny som nikdy veľa nezjedla, ale v poslednej dobe sa snažím dávať si k jedlu aj šalát, som sa hlavne na uhorkový naučila, do toho aj syr, korenie a tak :) A ďakujem a tiež prajem veľa šťastia a hlavne pevnú vôľu stále :)
jajajka: To ja mám takú peknú jednoduchú a hlavne presnú váhu, takže je radosť sa na nej vážiť :D Tak to je inak fakt, že pri našej podváhe by možno niekto iný nedokázal normálne existovať. Pritom ja som bola vždy úplne v pohode, ľudia mi vravia akú mám super kondičku (čo ma dosť šokuje, lebo mi to zvyknú povedať aj hneď po zime, kedy podľa mňa nemám kondičku vôbec žiadnu :D). Ale tak nemyslím si, že si nutne na to musíš zvyknúť. Stále si myslím, že sa to dá, hlavne ako som si to skúsila na sebe a to som si vždy myslela, že ja som beznádejný prípad. No inak tie posmechy som zažívala aj na základke aj na strednej neustále a trápilo ma to. Ale teraz to už nie je problém, i keď tie predsudky spoločnosti sú stále a tiež sa mi nechce každému vždy vysvetľovať, prečo som taká chudá. Ale ide skôr o to, že mne samej sa to nepáči. Keď som bola malá mi ľudia vraveli, že keď dospejem, tak priberiem, no nestalo sa tak. Aj preto som sa rozhodla to vziať teraz do vlastných rúk.