Hľadám kamošky na priberanie

Príspevok v téme: Hľadám kamošky na priberanie
papat

ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?

Súvisiaci obsah

pišta00

Tvaroh, najlacnejšia a najhoršie stráviteľná bielkovina (vďaka laktóze, ktorá vám akurát tak zanesie črevá svinstvom) zo všetkých dostupných zdrojov, rada za milión...

Sherlock

Sherlock here, jedzte tvaroh, ak vam nechuti dajte si do neho cukor, vajcia, maso.. veľa, aj keď nevládzete, po pár dňoch sa vam roztiahne žalúdok a už budete "musieť" veľa jesť, a takťiež cvičte hlavne drepiky :D

miska_

Ahojte žienky a môžem sa aj ja pridať k Vášmu priberaniu? :-) Moja výška 160 cm a váha 45,5 kg :-( inak omylom som hodila koment do druhej skupiny ako sa to dá tu vymazať?

smejkooo

Ahojte :)) už dlhší čas rozmýšľam nad tým, že by som začala znovu cvičiť. Viete niečo odporučiť nejaké dobré cviky? Hlavne by som chcela aby mi "narástli" trochu stehná :D
Nelline: Ty si ako cvičila v posilke? :) A potešila som sa, keď si napísala, že si prekročila tú hranicu 50-tky a potom, že si znovu schudla.. To ma mrzí. Inak držím palce :)

Nelline

Ahoj, nechcela som zase sama spamovať túto tému, ale nedá mi to :) Moc sa mi v poslednej dobe nedarí, chcela by som znova začať s priberaním, dodržiavať aspoň tie tri jedlá denne, ale veľmi mi to zatiaľ nejde. Nechcete sa niekto pridať? :)

Nelline

Ahojte, už tu nie je nikto, kto sa snaží pribrať? :)

...hm mne sa posledné dni moc nedarí. Zase vôbec nevládzem jesť :/ Dnes som mala voľno, stále som ale unavená, celý deň som prespala, ešte som ani nič nejedla. Stále ma trápia isté veci a asi to na mňa zase príliš vplýva aj takto.