Hľadám kamošky na priberanie

Príspevok v téme: Hľadám kamošky na priberanie
papat

ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?

Súvisiaci obsah

Nelline

no smile: U mňa je to úplne podobné. Nebývam takmer nikdy hladná a strašne rýchlo sa zasýtim. Takmer stále jem nasilu. Mám dojem, že by mi úplne stačilo každý deň len niečo malé zobnúť. S prehĺtaním tiež mávam problém. Pomáha mi jedine zapíjať každé sústo vodou a dostatočne ho prežuť.

Inak podarilo sa mi vtedy keď som sa naposledy snažila pribrať ďalšie kilo (teda spolu už 7), no potom som to zas ako už tradične začala flákať, jesť 2 razy denne a tak. Preto mi to celkovo ide tak pomaly a ako na hojdačke, vždy 2 kg priberiem a následne 1 schudnem a pod.

no smile a ty, máš niečo nové?

no smile

nelline ,dakujem si velmi mila, ja uz niesom dieta , som dospela skoro 30 ,
chuda som od malicka asi ako ty od 4-5 rokov,
vcera som ledva do seba napchala polovicku pizze , chcela som celu neslo to ani prezuvat a uz vobec nie prehltnut , bojim sa ist na gastro ,alebudem nutena tam ist ,
som stastna za teba ze ti nic vazne nenasli na gastre ,

Nelline

no smile: Vitaj, teším sa, že sem zase niekto napísal! :) A nebuď z toho smutná, je nás takých viac. Ja som napríklad nikdy nepoznala nikoho, kto by bol tak chudý ako ja. Ale na nete som zistila, že naozaj nie som sama. Bola na gastro aj u endokrinologičky a nič mi nezistili. A som strašne chudá už asi od mojich 4 rokov.

Ale inak ak si pribrala od leta 4 kilá, tak to je podľa mňa úžasné! Ja sa snažím už od jari a doteraz sa mi podarilo pribrať 6 kg, no teším sa jak blcha. Ono to zas nejde tak rýchlo, tak 1 kg za mesiac je podľa mňa úplne optimálne. Resp. neviem aký máš vek, počas rastu je to samozrejme trochu iné, keďže váha stúpa aj tak.

Ak by si išla ku gastroenterológovi, môžeš sa spýtať na nutričné nápoje, poradiť sa. Na predpis sú takmer zadarmo. Ja tiež nedokážem toho veľa zjesť. Lekári odporúčajú na pribratie tých aspoň 6 porcií denne. Ja dokážem zjesť tak 3 porcie plus tie nutridrinky napríklad. Ale teraz ich už pijem fakt len zriedka, keďže sa mi zhoršila alergia na mlieko.

no smile

ahojte , mam podvahu 20 kilo bola som pri dr v lete,teraz pojdem na kontrolu , ci som pribrala a su to len 4 kila od leta :(,posle ma na gastro a toho sa hrozne bojim ,je to hrozne , velmi sa hanbim sama za seba ,ale dokazem zjest len polku pizze a som plna :( pomozte mi nejak co mam robit,jke to hrozne ked mi vravia vsetky ake mam stastie ze nepriberam , ja sa necitim dobre vyzeram ako pavuk

Nelline

Tak sa mi to nakoniec podarilo presne na poslednú chvíľu po tých dvoch týždňoch. jajajka a tebe?

No ale potom som to zase začala flákať, mala som niekedy len dve jedlá denne, čo je ozaj málo. Ale teraz som si dala znovu jeden týždeň (od včera) predsavzatie, že sa budem snažiť.

Nelline

jajajka, teším sa! Tak ja som sa do toho už pekne pustila a myslím, že to pôjde. Ja by som sa chcela dostať aspoň na 52 (výška 179). Heh včera som dosť neskoro obedovala (kvôli väčším raňajkám a desiate som nevládala skôr) a v polospánku som čakala asi do pol druhej v noci, kým sa do mňa ako tak zmestila ešte večera :D

No inak ja sa pýtam ľudí, či vidno už tých 5 kíl čo som pribrala a reakcie sú také rôzne. Buď mi vravia, že to nevidno, alebo tak nie veľmi presvedčivo že áno, ale nemyslím, že by si to všimli, aj keby som im to nepovedala.

jajajka

Nelline :) ja sa asi pridávam :) znie to lákavo predsa su to len 2 týždne . Ja som momentálne na váhe 41 kg ( 164 cm) ale tohto týzdna mi uz 2 povedali ze som trosku pribrala :)

Nelline

Ahojte, tak ako? Mne sa už akosi nedá pribrať odkedy som prestala piť tie nápoje nutričné. Neviem, chýba mi aj motivácia zase. Vtedy som si vravela, že keď už to kupujem, tak musím aj veľa jesť, aby to malo vôbec nejaký efekt a preto som sa aj viac snažila. Naviac sa teraz bojím, že bez nich to nepôjde a to mi tiež na motivácii nepridáva. Za posledné dni som vynechala dokonca aj večere. Vždy čakám než večer konečne vyhladnem a keď sa tak stane, som už tak unavená, že idem rovno spať. Chýba mi ten pevný harmonogram, ktorý som si spravila vtedy.

A tak som sa rozhodla znovu skúsiť za 2 týždne pribrať kilo. Zase sa budem snažiť držať toho časového plánu a tak, aj keď už bez tých nápojov. Takže do 2. novembra. Nechcete sa niekto pridať? :)

Nelline

gj.: Aha, to všetko vysvetľuje :D

Ono najlepšie je ten zlatý stred určite, teda ani nadváha ani príliš veľká podváha.