Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám kamošky na priberanie

Príspevok v téme: Hľadám kamošky na priberanie
papat

ahojte baby, pozerám, že veľa z vás tu hľadá kamošky na chudnutie, ale ja naopak hľadám kamošky na priberanie. Pomáhajme si tie, ktoré nemôžme pribrať. Na začiatok každá napíšme svoju výšku a váhu a potom každodenný jedálny lístok. Myslím, že veľa jedla a málo stresu nám pomože.A potom už budeme písať len úspechy na váhe.Čo vy na to?

Súvisiaci obsah

odpovedam

Ak priberate a cvicite, tak pod 20 kg nezdvihajte nic. Bohuzial. Nebude to mat efekt. Nehovoriac o tom, ze klucova je vzdy strava - aspon 2g bielkovin na 1kg telesnej hmotnosti denne treba konzumovat (ideal 2,5 kg). Take priberanie je sice pomale, ale efektivne a nezmizne, ako ked sa telo zbavi vody alebo tuku. Mne sa to uspesne dari. Treba vytrvat ;-)

kafe

cha! Tak idem sa pochváliť a podeliť o zážitky s priberaním aj JA. 36r 180cm váha asi 65kg (nemám váhu). Klasické jedenie veľa a prepchávanie sa nula bodov. Cvičenie s činkami, nula bodov. Natrafila som na stránku (sory ale nepamatám si ju), kde spomínali aby sme namiesto raňajok (ako najdôležitejšieho jedla dňa) dávali dôraz na večeru. Teda ľahké raňajky, ľahký obed a poriadna večera. Ja som si to upravila, lebo na raňajky som zvyknutá jesť poriadne, takže to mám 3-4 chlebíky s masťou (predtým ešte ovocie veľa), obed v práci nemám možnosť jesť varený, takže vyzerá ako desiata (chleba s niečim) a teplé, varené jedlo mám až doma okolo 16-18hod. Nič extra, klasické jedlá: hustá polievka (zahusťujem si ovsenými vločkami), palacinky s tvarohom, mäso so zemiakmi/ryžou, zem. placky, halušky, cestoviny... + zelenina. Ak mám chuť, dám si o 20hod druhú večeru. Tiež ešte cvičím s činkami, behám, robím kliky a zdvihy na "hrazde". Výsledok: konečne na mne veci nevisia!:) mám zadok a stehná, dokonca prsia (!), ruky sa potrebujú ešte zlepšiť.
Keď som povedala kámoške, že som pribral, usmievala sa, že či na ušiach. Možno to vidieť nie je, ale ja to rozhodne cítim na veciach, čo nosím. Už nie som kosť a koža, konečne je na mne aj nejaké mäso. Teším sa hlasno a môžte skúsiť.

jajajka

redbatica cvicenie nieje premna problem :) kazdy den cvicim hoci iba po troske ale snazim sa, ci uz strecing alebo si len tak zabeham alebo nejake posilnovanie ale to nemam velmi rada :D proste ide mi o to aby som bola vo forme :) nerobi mi problem urobit snuru ,odbehnut 1000m alebo podobne :)
Nejem iba hranolky a rezne mozno to tak vyznelo z tohto prispevku ale to som opisala iba dnesny (vcerajsí) jedalnicek a ten nebol prilis vhodny, napr. dnes som mala na obed cestoviny , mäso na prírodno a kuraci vyvar :)
Tiez konzumujem vela ovocia a zeleniny :)

redka

ono daj si pozor na to... aby si nepriberala do tuku ale aby si si vytvarala aktivnu svalovu hmotu... ono inac vyzera bala co ma 55 kil a z toho je vacsina tuk a inac taka co ma rovnaku hmotnost ale jej telo tvori svalovina nie tukove zasoby... dneska vela ludi aj mladych babeniek sice ma stihlu postavu ale taku tukovu... vsetko je mlandrave, huspeninove... v rifliach to vypada fajn ale jak sa vyzlecu do plaviek tak nic moc.... aj ja som ten pripad aj ked uz nie som zdalek amlada babenka a budem to mat o cosi tazsie ako ty :D preto sa tento rok idem pokusit zvysist podiel aktivnej svalovej hmoty a znizit tuky.. ak ked hmotnost mam ok...

ebi777

možno preto si taká chudá a ťažko priberáš, lebo máš kvasinky
ten jedálniček je fakt na kvasinky, čisté sacharidy, biela múka a cukor, katastrofa

jajajka

redbatica takto nejem kazdy den :) ok bola nedela dala som si hranolky , zakusky , rezen .... ved aj na obed je stale nieco ine - ina polievka - ine druhe jedlo ... ale nakolko som chuda tak si hranolky , rezne a pod . obcas dovolit mozem :)

redka

jajajka toto nie je jedalnicek na priberanie.... toto vyzera ako potrava pre kvasinku.... priberat neznamena jest nezdrave veci.. mala by si si o tom neco nastudovat... potrebujes kvalitnu stravu, kvalitne bielkoviny, tuky.... obmedzit junk food... toto co si napisala zaradujem medzi jung food...

vyzera to tak ze vsetko co zjes spotrebuju kvasinky a parazity... alebo aj to ze mas zanesene crevo a nevstrebavas ziviny, preto nemozes pribrat...

jajajka

lenkasolt viem , ako sa cítiš .... ja mám 167 cm a ledva 41 kg :) a mám 17 , oblečenie mi sedí aj detská veľkosť :) trápi ma to , ale už sa tým až tak často nezaoberám . Este na základnej škole som počúvala neustále naražky na moju postavu ( a pritom som mala iba 160 cm a 40 kg ) ale teraz mám fantastických spolužiakov a za tie 3 roky nepadla na mna ani jedina narazka (aspon nie predomnou :) )Podľa mna jem dost , napr. dnes
ranajky - 2 x rozok so syrom
desiata - nic lebo som nebola doma ale zvycajne zvyknem mat podobnu desiatu ako ranajky
obed polievka paradajková , hranolky rezen , a potom pirohy :)
olovrant - zákusky
vecera - hranolky (viem, ze na vecer by sa nemalo ale :):D )
a este medzi tým nieco sladke som si zobla . Viem , ze neexistuje ziaden univerzlny recept , od ktorého priberiem 5 kg ale aspon tých 3-4 kg by som mohla pribrat tym , ako sa stravujem . Mrzí ma ,ze si nemozem obliect krátku suknu , ramienkove tricko alebo legíny ... ale budem sa snazit aby som si ich raz mohla obliect :) a teraz si znovu obleciem dlhu mikinu a rifle ktore vediapekne skryt vsetky vycnievajuce kosti ....

lenkasolt

ahojte rada by som sa pridala do temy, tiez mam cely zivot problem s nizkou vahou, momentalne mam 27 rokov, 167 cm a 43 kg, ruky nohy chudunke, rebra spocitate bez rengenu, mam to o to tazsie ze momentalne robim aupair v anglicku a domaci nekupuju dostatok jedla, takze sa snazim pre seba dokupovat co sa da, zostavam tu uz len 2 mesiace tak to snad prezijem no napriek vsetkemu sa snazim jest co najviac pretoze uz ma to fakt nebavi ako sa a mna vsetci naokolo pozeraju ako na anorekticku, najviac zboznujem ked idem po meste a tam niekto na plno hrdlo vykrikne pozri aka je chuda - akoby v londyne viac slovakov nebolo, tak drzte prsty baby, ja Vas presne chapem, ked som citala Vase prispevky akoby som to pisala ja.