chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
ja uz radsej na vahu ani nevstavam...uz mi to lezie na nervy :D ...vrrr...idem si vygooglit nejaku naozaj ucinnu dietu a tu budem prisne dodrziavat :D
ja som sa dnes postavila na vahu (teraz pred chvilou) a zbadala som 2kg viac ako ked som odchadzala na intrak. ja tomu nechapem. akoze jedla som trosicku viac aj sladkosti, lebo som mala meniny a vsetci prisli so sladkostami ale taky narast na vahe nechapem. vsak co som schudla za takmer mesiac,som za necele 2dni pribrala..nechapem to!!
mne sa to chudnutie nejak zastavilo...hm.. :/
tak s maminou to velmi dobre poznam, tiez len krici a krici ked nejem..drz sa teda :)
keby som vedela cim to je...ze uff...tento tyzden bude asi cely taky tazky...vobec nic mi neberie jest...aaa tlacit do seba nebudem aj ked mama na mna krici ze nic nejem...
nemozu byt tie zhodene kila sposobene tym ze si posledne dni nic nemohla v sebe udrzat? a tym padom si vsetko vyvracala a nic sa v tebe neudrzalo..
ja odchadzam zajtra vecer na intrak, cize opat pristup k netu ziadny :(
ja som tak doriadena ze sa to neda ani opisat...uz druhy den je mi tak zlee ze konec...a na zajtra tolko ucenia :( uff..nevladzem..ale schudla som 2 kila a snazim sa davat bacha na to co jem...s cvicenim je to teraz tazsie kedze nic nevladzem...a sladke som nemala uz tak davno...:D
uf..cvicila som 20minut a mam dost
smajlik> no ja idem dalej sediet na zadku v praci a tukat do klavesnice :)no idem sa aspon prejst do potravin a kupit si vodu a nieco na olovrant. Vela zabavy pri cviceni prajem :)
hehe vidim ze sa nam obidvom velmi chce :) jedna lepsia ako druha :DDDDD drzim ti palce, nech ti ten stvrtok vyjde :P
ja si idem asi teraz zapnut nejake videjko kde cvicia a budem sa snazit napodobnovat ich cviky..to bude smiechu :)