chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
AwOjTeeeee....ja a k vam velmy rada pridam baby .....lebo si mislimm ze by trebalo schudnut aj mne..."D hehe
dievca dievca, to si co pojedlo..
omg....ja som rada ze mi je dnes tak dobre jak je...ja som si vcera myslela ze zomriem...tak mi bolo zle,bola som bleda jak stena a cely den som skoro stravila na wc....uff...
Zdravím, ja som sa spamätala až minulú nedeľu, kedy bol už aj pohľad do zrkadla neznesiteľný a váha mi ukázala neuveriteľných 80 kg. Mám 30 rokov a jedno dieťa a taká normálna váha u mňa bývala takých 65-68 kg (čo je tiež dosť). Zaprela som sa tak ako pred dvoma rokmi, kedy som schudla 10 kg za tri mesiace. Denne cvičím, 1 a pol hodinu, potom hodím ešte zo tri Zumby (podľa internetu), po piatej nejem, len vodu alebo nesladený čaj, obmedzujem sladkosti a jedlo celkovo, necukrím a do dnes som schudla tri kilá. Cez víkend to bolo ťažšie, dochádzalo mi nadšenie, ale snažím sa to prekonať a pokračujem. Držte palce.
joooj velmi zle..skoda reci, cvicenie ziadne, cez vikend sa prezieram lebosom doma, co sa ozrkadlilo aj na mojej vahe - od vcera mam od 0,5kg viac..takze niet o com:)
hehe :D ... ty si na tom ako??:)
my sme klub skrachovanych chudnucich..ale naozaj :(
baby,mna moja vaha privadza do zufalstva :( to je nieco nenoramalne...ja naozaj neviem co robim zle :D sak ani tolko nezerem jak predtym..cvicim...robim vsetko mozne aby som schudla a ono to nejde... :(
HEj hej,musime to nejako dobojovat a dufajme ze nase odriekanie prinesie ocakavany uzitok :)
no to keby som vedela ako som schudla... ale asi tak ze som cvicila kazdy den skoro na tom trenazeri a chodila na aerobic.zapisovala som si co jem a pila tu vodu s citronom.jedla som menej a zdravu stravu.celozrnne pecivo,ovocie,zeleninu. takze tak :) idem na to znova.Musim sa nastartovat.Tak drzim palce