hladam kamosky na chudnutie

katulka3

omg....ja som rada ze mi je dnes tak dobre jak je...ja som si vcera myslela ze zomriem...tak mi bolo zle,bola som bleda jak stena a cely den som skoro stravila na wc....uff...

silvinček

Zdravím, ja som sa spamätala až minulú nedeľu, kedy bol už aj pohľad do zrkadla neznesiteľný a váha mi ukázala neuveriteľných 80 kg. Mám 30 rokov a jedno dieťa a taká normálna váha u mňa bývala takých 65-68 kg (čo je tiež dosť). Zaprela som sa tak ako pred dvoma rokmi, kedy som schudla 10 kg za tri mesiace. Denne cvičím, 1 a pol hodinu, potom hodím ešte zo tri Zumby (podľa internetu), po piatej nejem, len vodu alebo nesladený čaj, obmedzujem sladkosti a jedlo celkovo, necukrím a do dnes som schudla tri kilá. Cez víkend to bolo ťažšie, dochádzalo mi nadšenie, ale snažím sa to prekonať a pokračujem. Držte palce.

[zruseny8]

joooj velmi zle..skoda reci, cvicenie ziadne, cez vikend sa prezieram lebosom doma, co sa ozrkadlilo aj na mojej vahe - od vcera mam od 0,5kg viac..takze niet o com:)

katulka3

baby,mna moja vaha privadza do zufalstva :( to je nieco nenoramalne...ja naozaj neviem co robim zle :D sak ani tolko nezerem jak predtym..cvicim...robim vsetko mozne aby som schudla a ono to nejde... :(

Bebaa

no to keby som vedela ako som schudla... ale asi tak ze som cvicila kazdy den skoro na tom trenazeri a chodila na aerobic.zapisovala som si co jem a pila tu vodu s citronom.jedla som menej a zdravu stravu.celozrnne pecivo,ovocie,zeleninu. takze tak :) idem na to znova.Musim sa nastartovat.Tak drzim palce