hladam kamosky na chudnutie

carey

ahojte, uz dlhsie tu citam vase prispevky a tiez potrebujem pomoct. Za poslednej 2 tyzdne som dost pribrala, neviem preco ale strasne som sa napchavala. Mam take narazove raz jem normalne a potom zasa to pokazim. Musim dat dolu 5kg zatial a potom sa uvidi.
Ja dufam ze si budeme navzajom pomahat :)

rew

baby, u mna to vynechanie sladkosti nejak nefunguje.. :) sice nepapam sladke ako doteraz, ale ked uz sa raz za cas dostanem k cokolade, padne cela :) asi na skrinku so sladkostami spravim zamok a dam klucik priatelovi alebo co.. :) katulka gratulujem k tomu kilecku, aj to sa pocita :)

rew

ahojtee :) tak ja som vcera porusila svoj zavazok a dala som si rovno 2 horalky a cokoladu :D ale tak tyzden som vydrzala bez sladkosti :P a este to mozem zvalit na PMS.. a okrem toho som mala len rozok a dva kusky pizze.. takze vcera ukazkovy jedalnicek :D ale zato v piatok a sobotu bolo hlavne ovocie a zelenina tak snad sa to nejak vykompenzovalo :) a dnes zas zdravo :) na obed bude cesnakova a salat.. uz sa tesim :P len ten pohyb stale nikde.. :( nestihaam.. uz si musim konecne zaviest nejaky rezim a sport aspon 2 krat tyzdenne pre zaciatok.. keby tak netrebalo chodit do prace :D