chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
a akym stylom si schudla tych 10kil za rok? skus podobnym aj teraz..ja som na tom tak ze 30.8 som mala nieco cez 67kg a to som skoro odpadla..cize musela som zacat nieco robit. teraz som sa dnes vazila a mam 64.som z ruzomberka..
...smajlik...Teraz rano som sa odvazila a mam 59,3kg a chcem 53.Idem ako host na stuzkovu a saty ktore si chcem obliect su take kratsie cize :D Ja mam hrozne stehna a z nich to ide najhorsie :// takze musim makat aj ked sa mi velmi nechce ale MUSIM.Pred asi rokom a pol som mala 65kg a to som schudla na 55. za rok . to bolo uzasne a zase som pribrala 5kg.takze ono sa to musi dat.nie?:D :D A ty?ty si na tom ako a z kade si?
joooj bebaa,keby som vedela odpoved na tie otazky :) mne sa strasne nechce ale musim musim..akoze nemam presnu metu a casovu hranicu dokedy, ale ked to takto pojde dalej tak protestovat nebudem..
vacsinou ja sa snazim stravou, pitim vela vody a tiez nejaketo cvicenie ale len podla videi. a aby som nezabudla,obmedzujem az vynechavam sladkosti. kolko mas kg a na kolko sa chces dostat?
ahojte baby.ja sa k vam tiez pridavam, musim zhodit 6kg do 3.12.Doma mam elipticky trenazer cize rano vypijem cca liter vody s citronom a dam 45min trenazera.vecer ak sa bude dat zumba.dufam ze mi toto nadsenie vydrzi dost dlho lebo uz ma nebavi pozerat sa na seba ako vyzeram.uz chcem byt konecne chuda! baby dajte nejake rady ako chudnete vy :)) ja budem len rada ... ahojte :))
dala si sa na behanie? tak to fajn :) musis byt asi trpezlivejsia..no neviem,lebo ja nebeham. ja som sa dnes rano odvazila a mala som 64kg..ked som chcela zacat chudnut tak to smerovalo k 68kg..velmi som stastna :)
zacala som chodit behavat kym sa da ... dufam ze dnes nezacne prsat ... aa kila vobec nejdu dole :(
to je fakt ako naprotiven. mna ti to este stale drzi, no ja som prisla konecne domov a odvazila som sa teraz vecer v rifloch a neviem ako obleceni a bolo na vahe ze 65kg..uvidime kolko to bude rano..
smajlik :) aj ja som bola chora...jak fras :D ... ale uz to je za mnou...
ozyvam sa po dlhsej dobe, tak som paradne ochorela, cize vsetky plany sa mi prekrizili, som zvedava co to urobi ked pridem domov..
albi ... ahoj ja som z Humenneho preco ?:)