chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
smajlik> tak s tym cvicenim si na tom lepsie, ja sa do fitka zberam uz asi rok :) raz sa mi to skoro podarilo ale bolo plno :D vlastne cvicim cim dalej tym menej, doteraz som aspon tancovat chodila.. ale asi sa na to zas dam.. aj plavat zacnem chodit (tiez zacinam uz asi pol roka :)) mne by sa aj chcelo ale s casom je to biedne :( este ze sa je na co vyhovorit :) ale nie.. vo stvrtok idem plavat.. uz na 100% :)
jooj a zabudla som ZIADNE SLADKOSTI!!
och jooj, cvicim? hej uz asi 2-3 tyzdne sa zberam do fitka, ale mna tam asi nikto nedostane :D rano sa snazim len brusaky..no a viac sa snazim na tu stravu dbat (aj ked teraz som si bola vyprazit rezen :DDDDD), cize ranajky nejake ceralie s jogurtom/resp mliekom, desiata vacsinou nic,lebo ranajkujem dost neskoro,potom obed vzdy to co doma mame alebo v skole v jedalni, lebo som na intraku, samozrejme male porcie a nezjem vsetko, olovrant a vecera nieco lahke, nejake to pecivko, zeleninka,ryby a taaak..no a samozrejme pijem vodu z vodovodu :)
smajlik> aj nejak pravidelnejsie cvicis, alebo len papanie strazis?
hej sladkosti vedia narobit riadne neporiadky, ja sa ich snazim eliminovat, aj ked niekedy sa to nepodari..vonkajsie okolnosti tomu nenasvedcuju, napr. ked sa u nas napecie kolac :DDDD
prave som nasla celkom zaujimavu stranku, mozete si kuknut: www.florastranky.sk
a Angiee vitaj, aj ja by som chcela nejakych tych osem kil dat dole, ale pochybujem ze sa mi to podari, dala som dole od konca augusta nejake tie 3kg, teraz mam 64,5 a velmi velmi by som chcela mat aspon tych 60 ked sa viac nepodari..
smajlik> mam teraz asi 170/58.. schudnut by som chcela.. ani neviem.. par kil.. keby se mam 55 tak som happy :) aj ked mi viac zalezi na nejakom tom spevneni postavi ako na ubytku hmotnosti.. tke nejake mlandrave su tie moje sunky :) chcelo by to zacat cvicit.. ale ja vzdy len kecam a kecam.. a skutek utek.. :) ale co sa tyka stravy tak sa snazim zacat papat viac zdravo, 5krat denne, pit viac vody.. a uz 24 hodin som nemala cokoladu :) a tentokrat mam v umysle s tym papanim sladkosti fakt prestat :)
Ahojte kočky,pridávam sa k Vám ak teda smiem :)ja potrebujem schudnúť takých 8 kg lebo som sa vypapkala ani neviem ako :Dtak držím palce:)
nech sa paci..ale neviem ti povedat ci to u nas zije :D skor tak konverzujeme ako chudneme.
kolko by si chcela schudnut a akym stylom chudnes??
ahojte :) mozem sa pridat aj ja? zacala som v inej teme ale tam to nejak umrelo :)
vitame ta medzi nami a drzime ti palceky :) nam sa to moc nedari, tak dufam ze ty nam prelomis lady :)