chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
ahojte :) ja som sa konecne prinutila k pravidelnejsiemu cviceniu :) raz tyzdenne salsa, co asi zmenim za zumbu ked mi skonci kurz a teraz sa chystam na nejake konidicne latino. A k tomu este raz plavanie :) tak snad sa ta vaha konecne rozhybe :) teda.. smerom nadol :D
Evka :
ja som v centrách nechudla,iba som si našla uvedenú stránku a začala dodržiavať všetko tak,ako sa tam píše. držím palce :-))))
jak sa vam dari? nejako sa to tu odmlcalo..
karlicka?
a tie centra na redukciu vahy na akom principe funguju? aky je poplatok za ne?
petra.vetrova@gmail.com
Máte už dosť nefungujúcich diét? Už Vás nebaví sledovať ako sa každým rokom Vaša váha zvyšuje?
My vám môžeme pomôcť upraviť postavu o 3-5 kg mesačne, popritom si zlepšíte trávenie a vyčistíte telo od škodlivých látok. Bezplatné poradenstvo v oblasti výživy je samozrejmosťou. -odkaz odstránený-
baby vy vsetky mozete schudnut tak ako chcete len u kazdej je problem ten ze musite preto aj nieco obetovat a sme tam kde sme nechceli byt, vsak ze? vsetko je o tom ako to clovek chce a ked chce nieco velmi tak to aj dosiahne ked nie tak potom zbytocne . A este raz ! ak chcete nieco velmi tak preto urobite cokolvek a aj ten cas ktory si neviete najst sa da urcite najst! a ked ze vraj sa neda najst tak bohuzial asi az tak velmi chudnut nechcete.
karlicka diky,len vies ja som mala pri vyske 180cm vzdy okolo 70kg,diagnostikovali mi dusevnu chorobu,beriem antipsychotika a pribrala som 20kil,a tazko to ide dolu,hmm.zatial som schudla 1 kilo,hmm,tak hadam to pojde dolu ma tych min.70kil,pekny vecer
melisa :
-odkaz odstránený-
zufala 333... zalezi od toho akych musli...ja som mala tiez misku musli na veceru, ale viem, ze to nie je najlepsi sposob ako schudnut...hlavne z toho dovodu, ze tie musli boli z obchodu, boli urcite rafinovane spracovavane...ked uz musli, tak si vyrob vlastne doma, budes vediet presne co do nich davas :)