chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
pokiaľ budeš mať jogurt a orechy na večeru, tak určite neschudneš. Orechy obsahujú veľa tukov a jogurt s vločkami zas cukry, ktoré už večer telo nestihne spáliť.
Začni oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.
Klikni na -odkaz odstránený- a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu.
no...a pokracujeme v zdravom zivotnom style :D bolo dost obzerstava :D
R.: grahamová žemľa, sójový jogurt
D: jablko, hruška a káva
obed: morčacie mäso, ryža, kompót
Ol.:dve jablká, káva
V.: jogurt, žemľa grahamová
2.V.: jogurt s vločkami, orechami
ja sa radsej zdrzim debaty co sme naposledy jedli,lebo v posledne dni jem ako kyselina. pre istotu som sa ani nevazila :)
ja sa radsej zdrzim debaty co sme naposledy jedli,lebo v posledne dni jem ako kyselina. pre istotu som sa ani nevazila :)
uff...vcera som si dala do krku hlavne sladkosti....zaujimave ze som nepribrala nic....hm :) cim to asi bude??:D ..dnes si pojdem zabehat..dufam ze aspon taku hodinku vydrzim :)
majkl2> mozem ti pisat co kazdy den jem ja :) uspech zaruceny :)) ale nie.. podla mna by si mal skusit nabrat svalovu hmotu.. tukom to velmi neporiesis ak mas rychly metabolizmus.. kamarat bol tenky ako spilka tak cele prazdniny jedol na ranajky prazenicu so slaninou a nic..
skuste mi poradit niejaku dietu pre mna z ktorej sa urcite pribere, nerobim si srandu
majkl2
myslim si ze v tejto teme sa najdu, ale akurat iba nechcene priberanie :DDD ak to beries, si na spravnej adrese :)
carey
vitaj a snad sa ti to s nami podari :)
a najdu sa kamosky/kamosi na pribratie? mamm 180/63 to je sila co ? :D