Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
Slobodna:
to ste ale podarena dvojica :) Tak to ma byt, ze sa este clovek na tom zasmeje.
--------------
Clovek ma oci, tak sa pozera. Druha vec je, ked to ublizuje niekomu, aby mal taky okaty prejav a vie, ze mu to vadi.
Ale divat sa, ci mysliet si - od toho je clovek slobodny, ze sa vie sam rozhodovat. Kto chce, bude neverny i ked ho bude niekto kontrolovat. Kto nechce, toho ani parom volov nedonutia.
Slobodna
cudne..aspon pre mna
Inak 4 sa nám už s partnerom stala :-) obojstranne, utrel mi sliny a obaja sme sa na tom zasmiali a keď on kukal, tak som čumela aj ja a podotkla- fuuha tak to je ale samica :-)
AdamKrt
od 2ky dole sa to uz neda tolerovat
Ja si myslím, že je to prirodzené aj pre ženy nielen pre mužov. Aj muži musia všeličo ženám tolerovať. Vnímam toho svojho ale určite sa pozriem aj po peknom mužovi, jednoducho popasiem oči. Je prirodzené pre človeka obdivovať krásu, dokonca je prirodzená aj túžba vlastniť túto krásu.
"ja ked mam priatela alebo manzela" - ty striedaš raz priateľa a raz manžela? :-)
Co je to to otacanie za zenou ?
1/ ide muz a diva sa na zenu pohladom, ked ide okolo, ale hlavu neotoci.
2/ ide muz, diva sa na zenu a otaca sa hlavou za nou.
3/ ide muz, diva sa na zenu a ked prejde okolo neho, cely sa otoci a este od zadu ju sleduje
4/ ci ide muz, slinta s otvorenymi ustami, oci vyvalene ako tela na nove vrata a nielenze sa otaca za danou slecnou, ale akoby mu pocarovala, tak este aj ide kus za nou v nemom uzase...
5/ to iste co 4, ale zacne s nou flirtovat
Tak ako sa otacaju Ti vasi priatelia ? :)
ano zamilovanost sa moze po dvoch rokoch obnovit, ale nie s tou istou osobou. Uz nikdy nebudete citit k osobe s ktorou ste dlho to co ste citili na zaciatku, feromonovy osial, extremne sialenstvo, proste exploziu citov. Po case s tym istym partnerom to prechadza do niecoho nineho do inej sfery, nevravim ze menej krajsej ale inej..
myslim slepu zamilovanost tu na zaciatku, ta trva relativne kratko a az potom sa zisti ked to opadne, ci s tym clovekom nas vlastne spaja aj nieco viacej. to je moj nazor. To co som napisala je pravda, z vlastnej skusenosti a od ludi z okolia vidim, ze sa to proste deje. Ja to neobhajujem, lebo nevera mi velmi ublizila a ublizuje, ja sa to snazim logicky vysvetlit, preco sa to deje. Proste preto lebo chlapi taki proste su. nevravim, ze podvadzaju vsetci, ale ako som napisala takmer vsetci sa za peknou zenou otocia. A to ze sa otocia za peknou zenou je podla vas zle?? ja sama som zena, ale dokazem to pochopit. A sama viem, ze ked dam muzovi vacsiu volnost a nebuzerujem ho za kazde otocenie hlavou, tak nebude pri mne strnuly, nebude sa bat aj pohladom sa na nu pozriet proste nebude pri mne ako klbko nervov, ze pri mne nic nemoze. Ani sa nedivim, ze muzi vacsinou opustaju stihacky
lost..dufam ze to aj tak bude ze sa obnovi..:)