Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
doubledog
a vies preco to tak je ? lebo vy chlapi v tej chvili neviete uvedomit podstatu toho co sa deje..nezapne vam ako zenam ze to je stetka.. keby si to premietnes naopak keby muz sedi na lavicke s nejakym ovocim povedyme broskynou ma do nej vyhryzene a strka do nej jazyk a oblizuje ju..ako ked to robi muz zene..ako by to vyzeralo..otrasne,uchylne..
doubledog, nie iba mizive percento muzov nosi mozog v gatiach ;) Som si ista ze ten moj by ju nazval stetkou a zdaleka nie som naivna, proste toto nie je prototyp sexy zenskej.
heheh, tak teraz sa ma snazis dostat do uzkych hector :)) nevidela som este nikoho takto jest banan, iba ked sluzil ako atrapa na ukazku oralneho sexu :D Som zvedava ci by sa zastavili keby ho takto "jedla" odpudzujuca zenska, alebo nejaka starena..
Ved ja by som sa tej pipky isto v skutocnosti tiez nedotkol, ale keby som to videl nazivo, tiez by som zostal cumiet, ako obareny :-) Ved o tom som pisal, logicky by som sa jej nedotkol, lebo ak by bola vazne taka flandra, aku hra tak pfuj...ale chvilkovy pud veli cumiet s otvorenou hubou :-)
hector
ale netrep, kto uz takto je banan..
ele
dobre polozena otazka...
Preco by hned predvadzala oralny sex :-) podla mna iba jedla banan sposobom, akym si ho vie najviac vychutnat :-) a preco si si spravila hned taku peknu asociaciu? :-) tiez ti banan chuti najviac, ked ho jes takto :-)
a veris ze existuju muzi (zdravi muzi),co si pomyslia, ze kokooooos, aka stetka, pfuj!!
hector, ja ti neviem, ale takto to v zivote nefunguje, bolo to dooost prestrelene :)) Ta zenska tam nejedla banan ale predvadzala oralny sex.