preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

prestavka

Tvrdenie, ze muzi to maju v genoch, tak to je v poriadku a zena to musi tolerovat, lebo inak by bola povazovana za ziarlivku....je typicke.

Takymto tvrdenim sa ohanaju psychologovia. Ale mne nestaci.

Lebo podla mojho nazoru. Clovek, ktory v bezproblemovom vztahu v este da sa povedat najvyssom stadiu zamilovanosti pripusta moznost existencie inych zaujimavych "objektov", nie je celkom "partnerom v pravom zmysle slova".

Ak niekto, ci uz muz alebo zena, pozera po opacnom pohlavi, "slinta", hodnoti a komentuje.... tak taky clovek je dokazom toho, ze nie je na 100 % spokojny s tym, co ma a preto pripusta aj ine alternativy.

A to uz nie je normalne, presahuje to hranice vztahu.

Preto mili muzi a zeny, ktori svojim partnerom robite to, ze sledujete opacne pohlavie a "slintate"....zamyslite sa nad sebou.

Vyhovorky typu....muzu to maju v genoch, v tomto pripade u racionalne rozmyslajuceho cloveka vazne neobstoja.

Ak som na 100% spokojna so svojim partnerom, nepotrebujem "slintat" za ostatnymi.

prestavka

Tvrdenie, ze muzi to maju v genoch, tak to je ok a zena sa s tym musi zmierit a tolerovat to, lebo inak je povazovana za ziarlivu ...je typicke

Takymto tvrdenim sa ohanaju aj psychologovia, ale ja zasadne nesuhlasim.
Ak niekto tvrdi, ze ak sa v dokonalom vztahu v najvyssom stadiu zamilovanosti muz sprava tak, ze sa mu paci ina, resp. akoby este stale akceptoval aj moznost byt s inou, lebo to svojim spravanim jasne dokazuje, ked pozera po inych, komentuje ich, vyhladava svoj objekt tuzby ......,..... tak to tiez nepovazujem za normalne.

V dokonalom vztahu a clovek, ktory je naozaj zamilovany, by sam mal uznat, ze hladat pohladom pritazlivy objekt a "slintat" po nom............nepovazuje za potrebne, lebo uz ma to co chcel.

Podla mojho nazoru, ak niekto /ci uz muz alebo zena/ pozera po opacnom pohlavi, povazuje ho z pritazlive, sleduje ho, komentuje.............tak taky clovek, nemoze byt zamilovany do svojho partnera resp. nie je s tym parnetrom na 100 % spokojny.

Ak by bol spokojny a zamilovany, nepotreboval by hladat inde.

estelka

Je trapne zakazovat muzovi pohlady. Aj ja sa rada pozeram po inych, a velakrat aj manzelovi ukazem ked zbadam nejaku pyranu.
Primityvne komentare to je pravdaze uz ina vec.
A mimochodom, vsedci muzi sa pozeraju, len niektory to robia okato trapne, a druhy zas nenapadne.

jajka001_

myslim ze je divné zírať na baywatch :)
gregoryhouse, :DDD
prestavka: keby ti to fakt vadilo tak sa s nim rozides.

smii

este chcem dodat, ze predo mnou mal manzel partnerku, ktora ziarlila, aj ked isiel Baywatch a on ho pozeral. Citil sa pri nej strasne obmedzovany a utlacany, preto sa aj rozisli.
Myslim, ze maloktory muz vydrzi pri extremne ziarlivych zenach

smii

s manzelom sa pozname 9 rokov, 4 roky sme manzelia. Vzdy ma uputal na ulici pekny muz, takisto mojho manzela pekna zena. Ani jeden ani druhy s tym nemame najmensi problem. Vieme, ze je to len o pohladoch a o nicom inom

Gregory House

Nespavot (insomnia) a prestavka: Mylite si definiciu chlapa: CHLAP je CHlastos Lizalbyvsetko A Perverzak. Preco ho povazujete za ludsku a dokonca inteligentnu bytost??

uhlie

Ale vazne. Pokial nedokazete tolerovat, ze sa clovek moze pozerat, kde chce, tak sa radsej nikdy nevydavajte a ani si nehladajte partnera. Zbytocne sa s vami bude trapit.