Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
lienocka,
"Preco niektori chlapi svoje zeny miluju nikdy by ich neopustili, ale ked je prilezitost tak ju vyuziju?? (z vlastnej skusenosti viem, ze je ich velmi vela)."
Zeby sa u nich prebudila retardovanost? :D
Respektive, slusne a citlivo povedane, "muzskost, a ich DNA"..
To je podla mna taky nezmysel, ze vacsiu hlupost uz aj tak nesmierne hlupy clovek vymysliet nedokazal.. Chemicky zamilovanost moze trvat dva roky, lenze co ak saa ten chemicky proces obnovi kazde dva roky?
Podla mna je to mozne je, garantovane, na to sa stavim ;)
lienocka2808
skoda ze ta zamilovanost netrva dlhsie..co tak aspon 30 rokov?:D
prestavka
stadium zamilovanosti trva maximalne 2roky, zamilovanost je chemicka reakcia v tele, vyplavovanie hormonov stastia preto sa spravame niekedy nevysvetlitelne ale je to chemicke.Ale toto vzdy prejde. A potom nastava to, ze chlapom chyba ten pocit, pripadne pocit "lovit" lebo aj ked si to nepripustas je to tak. Lebo aj ked mame elektrinu, plyn tvarime sa ako civilizovani ludia, sme ovladani hormonmi. Preco niektori chlapi svoje zeny miluju nikdy by ich neopustili, ale ked je prilezitost tak ju vyuziju?? (z vlastnej skusenosti viem, ze je ich velmi vela). To co si napisala, ze ked si 100%spokojna nepotrebujes slintat za inymi je u väčsiny ZIEN pravda, avsak u muzov to tak nieje. Podla mna nie je nic zle na pohladoch, ze sa pozrieme na pritazliveho cloveka. To chces dat tomu svojmu klapky na oci alebo co?? Garantujem ti, ze 99,9% heterosexualnych chlapov sa otoci za peknou zenskou. Aj ked sa ti to nepaci je to normalne
tina78
väcsinou je to tak :(
lebo su to egoisti a zenu maju len na pranie varenie a aby sme sa o nich starali ako sluzky a oni budu behat za inymi, tak to chodi
ja sa skor obzriem za peknou zenou, ked je zaujimavo nastailovana, alebo niecim inym zaujimava, rada sa inspirujem. Neviem preco by som sa mala otacat za peknym chlapom, na SR ich je aj tak ako safranu..
tiez myslim, ze muzi nam toleruju viac...len oni to neberu citlivo...si vsimam doma, ze sice ja toho svojho nekarham ani nic, ale asi 10 krat castejsie ho usmernim akoze na spravnu cestu, kym on mna vobec....proste oni nas nechavaju zit, a my ich chceme menit a nezvladame to......
Chlap musi tolerovat zene omnoho viac veci ako zena chlapovi - vid, taky PMS, zmeny nalad, zenske "debaty" a pod... Tak nevidim problem, preco by mu zena nemohla tolerovat len hlupe otocenie sa za inou zenou. Aj ja sa pozrem za peknym chlapom, a kludne aj ked je pri mne moj muz... a nikdy mi to neprislo hlupe, dokonca ani jemu... nakolko si DOVERUJEME a to je podstatne... kebyze ma nelubil, tak by ma nechal tak, a za zenou, za ktorou sa otocil by rovno utekal...
Ako hovori moj chlap: Nesahat, pouze koukat ;)
prestavka
muzi slubuju vernost,nie slepotu:P
lienocka, pytam sa suhlasim.
Prestavka to, ze chlap pozrie na druhu zenu znamena, ze hned nad nou slinta? my s frajerkou s tym ziadny problem nemame, clovek sa rad pozera na nieco pekne,ale to je asi tak vsetko, co pri tom pocitujem...
mam svoju lasku, je pre mna krasna, ale to neznamena, ze na svete uz potom neexistuju pekni ludia...
da sa pozriet na cudzieho cloveka a ohodnotit jeho krasu bez toho, aby som hned slintal... cloveka som pouzil naschval, lebo aj zeny sa rady pozru na ine pohlavie, okrem porovnavania so svojim...