preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

hector

ele samozrejme ze je to aj inteligenciou, citmi, laskou, svedomim, empatiou, ferovostou. Ved ja som netvrdil, ze ked mam plne nadsemenniky tak hned utekam podvadzat svoju partnerku alebo ze hned skocim po nejakej zene, dokonca ani to, ze hned hladam, kde by som si vrzol. Iba som napisal, ze ked mam plne nadsemenniky tak krasne zeny vtedy byvaju totalnym magnetom pre moje oci...ale iba kukam, nechytam :-) ja som zatial vzdy odolal, viem ovladat svoje pudy.

ele

hector, pocas tehotenstva a sestonedelia ma tiez nepodviedol, som si na 100% ista, podla mna je to aj inteligenciou a svedomim, vedel sa poriesit aj sam, nepotreboval k tomu inu zenu ;))

Netehulka

prestavka-tak ty sa pozreraj po chlapoch a je to 50/50. Ja sa tiez pozriem na inych chlapov, a co ma byt. Vsak mam oci.

hector

ele tak to bude presne tym. Tvojmu muzovi nic nechyba, si fajn zena a navyse sa staras o to, aby tvoj muz bol spokojny po vsetkych strankach. A on je preto tiez rad, ze sa moze poriadne posnazit o to, aby si bola naozaj spokojna.

hector

lienocka som rad, ze sa ti moje vysvetlenie pacilo. Tvoje prispevky su tiez velmi fajn, rozumne, logicke, vyzrete. Keby som nemal partnerku tak by som chcel taku/podobnu, ako si ty. Uprimne.

ele

hector, je tiez rozdiel pozerat sa a pozerat sa, lebo nevera vznika prv v hlave.. Moj muz sa nepozera ked je so mnou a ked nie sme spolu, tak verim tomu ze sa nepozrie na peknu zenu s myslienkou ze "tuto by som dnes vecer pretiahol". Tiez som ale zena, co ho vecer necaka s varechou v ruke a v roztrhanych teplakoch..

hector

ele ma v niektorych veciach pravdu. Ale ajtak sa budu muzi stale pozerat aj po inych peknych zenach. Aby nejaky chlap absolutne stratil zaujem pozriet sa aj na nejaku inu zenu tak to by musel mat neustale prazdne nadsemenniky a velmi nizku hladinu testosteronu. Poviem to velmi naturalne, aby to kazdy pochopil. Ked ma partnerka pravidelne nevyprazdni a niekolko dni sa vo mne hromadi sperma tak potom je jasne, ze slintam nad potencialnou moznostou, ako sa vyprazdnit (krasnou zenou), tak to zariadila priroda. Asi to nebude pochopene celkom tak, ako som to myslel, ale mozno aj ano. Preto prestavka, zamysli sa radsej nad tym, ci svojho partnera dostatocne vyprazdnujes.

ele

Zeny to je presne tak, ze ked svojmu muzovi nosite vsetko na tacke, kazde rano ranajky do postele, vyprane, ozehlene, navarene, vy ho tym vlastne postupne vykastrujete, uplne mu znicite ego, jasne ze potom uz nema pocit ze "lovi" a stane sa sucastou nabytku alebo beha za inymi. Takze ranajocky max. raz do tyzdna, nech si chalan obcas aj sam ozehli koselu a navari, co je to taky problem? Verte mi, ze vas zacne znova lovit :)

hector

prestavka mala by si si dat prestavku. A cez tu prestavku sa zamysli sa nad tym, co si napisala. Aj farar sa obzrie za krasnou zenou a on by vyslovene nemal, lebo mu to zakazuje jeho vyznanie tak preco by sa zdravy muz nemohol pozriet? Sa zobud. To su vazne nazory, ako zo stredoveku. Muzov zenu pudy a testosteron a aj ked sme civilizovani a vieme svoje pudy ovladat, stale to mame a vzdy to aj budeme mat v sebe zapisane. To je priroda, to nezmenis. To je ako keby si sa chcela teraz rozculovat nad tym, ze pohlavny akt je neslusny a ze treba vynajst iny sposob slusnej inseminacie :-) Zeny naopak maju minimalne mnozstvo testosteronu (preto nie su take, ako my) a ich zenske hormony ich navyse robia citlivejsimi, krehkejsimi a niekedy aj empatickejsimi. Nezabudaj, ze kazdy muz bol najprv zenou (v brusku, v rannej faze vyvoja plodu). Zaoberas sa kravinami, ked ta raz tvoj partner aj realne podvedie tak potom nariekaj a nie teraz za to, ze sa pozrie!!! Keby som mal za partnerku najkrajsiu zenu planety ajtak by som mal stale zaujem sa obcas pozriet aj na ine zeny!!!