Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
ele vazne nie? Nezdali sa ti muzi vo videu ako nadrogovani alebo opiti vlastnym chticom, ktory v tej chvili prevazil uplne vsetko ostatne, dokonca aj zdravy usudok :-)
tak toto aj mna dostalo do svungu :)))
Ale nenasla som odpoved
Myslim, ze toto video a najma reakcie muzov v nom dava priamu odpoved na polozenu otazku :-) (odporucam pozerat so zvukom):
nakedfunny.com
Mne sa pacili nahe zeny uz v troch rokoch, co sa mi o nich snivalo a to som ani nevedel, naco ho mam... :)
a naproek tomu aj muzi s vysokym libidom nedokazu podviest, az taka vysoka je sebakontrola.
tak to ano, je to komplikovane, neda sa to generalizovat. Niektori muzi maju vacsie libido, niektori nemaju skoro ziadne, je to tiez iba chemicka reakcia v mozgu, u zien je to to iste.
nech sa kazdy pozera tak, aby to druhemu neublizovalo, tz. nie okato a nie tak, ze sa partner citi ako posledna nezaujimava handra. a kto to nedokaze.. nuz, tak tam je problem so sebaovladanim a na tom treba popracovat. zrely clovek s tymto problem nema. a je jedno, ci zena, alebo chlap.
a v ramci vsetkej pocestnosti, to, co robi ked nie je so mnou/vedla mna ma nemusi trapit. howgh :)
Ono je to dvojsečné... Čo v prípade, že ty si tá, na ktorú,resp. za ktorou sa obzrie chalan, ktorý sa ti hneď na letmý pohlad zapáči? A ide spolu s babou?
mne sa zdá fér, keď muž prizná, že pohľad na peknú ženu, ktorej trčia tangáče z bedrových riflí, u neho vzbudí chuť na sex, ale nie s tou dotyčnou, ale so svojou, kt. má doma. Myslím, že celé je to o schopnosti byť spokojný s tým čo máme doma...