preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

lulu22

Ja vždy hovorím môjmu partnerovi.."pozerať môžeš, ale nie chytať" :) :D no a čo, ked sa pozrie? ved ja sa tiež pozriem na pekného muža, na tom nič nie je :)

verutak

zaujímavá téma, neskôr si prečítam všetky príspevky..mne bolo od neho povedané, že to nič neznamenená, že to je nejaký reflex, proste len otočí hlavu a pozrie sa...a na nič pritom nemyslí...:D čomu samozrejme neverím, ale tak nechajme mu to...ak mu to urobí radosť,,a nevie to robiť tak, aby som si to nevšimla...a čo, ja sa tiež pozerám po chlapoch, jemu naschvál,,aj keď väčšinou po ženách,,--porovnávať sa,,to je zase choroba žien...

lost

Preco musi muz tolerovat, ze sa zena chce pacit inemu, resp. okoliu a tak si dava extravagantne oblecenie a tym "provokuje" okolie, resp. preco musi muz tolerovat zene to ze chodi na disco, kde je pochopitelne jediny ciel muzskej casti okukavanie inych zien, resp. ciel dostat sa jej do nohaviciek, resp. toletovat dalsich x veci co by sa dalo este najst.
samozrejme, funguje to aj opacne..

Pozerat sa na ine, hm, zalezi AKO..
ak ide zena pred muzom na chodniku, pochopitelne nie je mozne absolutne nevidiet danu zenu.. avsak ak sa muz vyslovne otaca za zenou a ak to partnerke vadi, tak hold, vybrala si zleho muza..

a prispevok od prestavka v case 21:51, uplne suhlas.. dava to zmysel..