preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

ele

hector, preco si myslis ze je to tym testosteronom, podla mna s tym nema nic docinenie. Libido- sexualny chtic, je chemicka reakcia v mozgu, nerozlisuje pohlavie, muz ci zena, akurat tu nastupuju zenske a muzske archetypy (muz-lovec, zena-matka) a povahove crty.

INSOMNIA

hector

nechapem preco je to tak vymyslene..tak nech to tak maju aj zeny a bol by pokoj,.. vidno ze ste akoby z marsu a my z venuse :D a predsa k sebe patrime..a potom sa takto zeny trapia fakt spravodlive

doubledog

celkom mi ale neni jasne, ako s temou suvisi fakt, ze je to stetka?
ved tu sa nebavime o tom, ze si ju ti muzi chcu zobrat za zenu, ale o tom, ze ich zaujme svojim vyzorom.

ele

ale s tou broskynou to bolo dobre, preco robia stetky len zo zien, preco tam neposadia nejakeho "ZVODNEHO" chlapa s tou broskynou, iba ako otestovat to, ako to funguje na zeny ;)

hector

Ked budes mat tolko testosteronu ako my tak sa ti to uchylne v tej chvili zdat nebude :-) bude sa ti to zdat uchylne az o minutu, ked sa preberies z deliria :-)

hector

Insomnia, asi naozaj trpis silnou nespavostou, lebo nevnimas prispevky aj inych ludi, okrem svojich vlastnych. Ved uz sme vysvetlili, preco je tomu tak.