Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
Slobodna
jan sceny nerobim..je pravda ze sa ozvem..a potom sa trapim to je fakt skvele :( ja nie som vobec s priatelom koli vyzoru u mna je to skoro nepodstatne..
insomnia... zeny su na tom presne tak ako chlapi... ale... chlap sa otoci vacsinou len za peknou zenou, pricom zena sa otoci za peknym chlapom a mnohokrat AJ za zenou...
Ja neviem... kebyze ja sa mam kvoli takymto veciam trapit, tak by som asi od rana do vecera nic ine nerobila...
Btw. aj futbal pozeram len preto, lebo je tam vela peknych muzskych zadkov ;) a moj drahy o tom vie, a nikdy mu to nevadilo ...
tak dufam, ze toto video vam aspon na chvilu zavrie pusy. Pozrite si, ako reaguju v podobnej situacii zeny:
A tiez si niekedy vsimnite, akym sposobom prezivaju zeny muzsky striptiz.
Tak to ano, kazdy sa na nu pozrie "inymi ocami", ved evidentne vycnieva z radu :D
alusinka
joj ci som sa ,,pobavila" to nebolo pekne ze ta prave o tomto presviedcal
INSOMNIA, väčšina žien sa trápi pretože sa trápiť chce a trápi sa úplne zbytočne. To, že sa chlap pozrie na peknú ženu nič neznamená, znamená to pohromu iba v tom prípade ak jeho partnerka má komplexy. Ja som si napr. istá, že môj chlap chce byť so mnou a aj veľmi dobre viem prečo a čo je hlavné veľmi dobre to vie aj on :-)
Zhodli sme sa na jednej vete : " Pekná/ý ale na čo by mi bola?" Iba povrchní ľudia sú spolu kvôli výzoru. Fakt nechápem ženy, ktoré si tak striehnu svojich chlapov, majú do nich zaborené tie svoje pazúriská a nedaj bože že sa obzrie za nejakou, hneď je histerická scéna.
Bohvie ako dlho to video natacali, kym si k tej tetuske sadol nejaky chlap ;))
Podla mna si ajtak ti chlapi mysleli, ze je to nejaka hlupucka fesanda, ktoru by mohli lahko namotat... ale za nou by som sa otocila aj ja, nieto este moj muz :)
Raz sme isli s mojim chlapom po ulici a pred nami slo dievca v suknicke kratkej... A moj drahy ma presviedcal celu cestu, ze nema na sebe nohavicky... tak sme sa stavili... On nemal odvahu sa jej spytat, tak som to spravila za neho... a vyhrala som!!! :) celkom sme sa pobavili... dokonca aj ta dievcina v suknicke ;)))
ele
presne aj ja si to mzslim