Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco musia vsetko zeny tolerovat

Príspevok v téme: preco musia vsetko zeny tolerovat
prestavka

Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem

kafe

No neviem, ale mám 2-3 kámošky (už roky/desaťročia šťastne vydaté/zadané) a aj oni radi komentujú pekných chlapov - ten by stál za hriech, to je kus chlapa a pod. Mne to príde celkom normálne aj zo starny mužov, aj zo strany žien.
Prestavka, podľa mňa, ak by si bola sebavedomá ženská, ktorá pozná svoju cenu, takéto čosi by ťa netrápilo. Bojíš sa, že tvoj chlap pozeraním sa na iné kočky porovnáva TEBA s NIMI? Že pozeraním sa na iné zistí, že má doma niečo menej cenné? No a? Pozri, vždy je tu možnosť, že chlap sa len pozerá a neporovnáva ťa s nimi. Ak ťa aj porovnáva, kočku nad ktorou "slintá" nemá možnosť poznať tak dobre ako UŽ pozná teba (tvoje nálady, povahu, zvyky..). A ak aj zistí, že nejaká iná kočka je lepšia (charakternejšia, zaujímavejšia) ako ty.. ešte stále je tu možnosť, že aj napriek tomu si vyberie teba, lebo ťa jednoducho ľúbi alebo si vybere druhú a pôjde za ňou. ALE vyberie si ju NIE preto, že sa za ňou (nimi) obzerá!!! ale pretože je prelietavý typ chlapa. Pozeranie po kočkách nemá s vernosťou, charakternosťou nič spoločné.

INSOMNIA

hector

a co ma toto spolocne s tym predchadzajaucim videom? ved tuto on saskuje..a zeny sa rehocu tak ako to mozem porovnavat

alusinka

Moj skromny nazor: V mojom zivote su dva druhy chlapov - Ti, ktorych milujem (moj muz) a ti, za ktorymi sa len obzeram...

hector

Slobodna mala si pozorovat reakcie zien a nie ocumovat chlapa vo videu. Aspon si sa prezradila, ze ajked to nechces priznat, je v tebe mnozstvo zdraveho chticu a v podobnej situacii by si zareagovala presne rovnako, ako vacsina zien vo videu.

ele

podla mna Hector chcel poukazat na to, ze zeny sa chovaju diametralne odlisne, ale toto nebola ani zdaleka podobna scena ako ta prva..

INSOMNIA

Slobodna

jan sceny nerobim..je pravda ze sa ozvem..a potom sa trapim to je fakt skvele :( ja nie som vobec s priatelom koli vyzoru u mna je to skoro nepodstatne..

alusinka

insomnia - ja viem, ze ked ma moj chlap v mojej pritomnosti nejake narazky na zeny v nasom okoli, tak ma iba provokuje... tazke asi tak... tak jednoducho hram s nim ;)) a pride mi to celkom zabavne... take iste to je, ako ked mu ja poviem ze: Pozri aky pekny chlap...

Nuz, mozno ze som aj ja z Marsu... ;))